Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartakk Na Pegada!!!
Agressivo Tactiek Pra Cima Deles
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 58.4
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Hermosillo kan de bal niet met de borst controleren. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga speelt de bal door. de Munck geeft een lange en hoge pass. Michelena krijgt zijn hoofd ertegen. Parrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Czobor met de inworp. Hofstede rent richting de bal. Hofstede geeft een hoge lob. Daar is Hermosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosillo draait met de bal, schiet en ... Parrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Czobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czobor geeft een hoge lob. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - Na Pegada!!! 0:1

36e minuut.
Cuéllar passt de bal met de wreef. Böröndi heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prestipino neemt de hoekschop. Minte krijgt zijn hoofd ertegen. Blom bokst de bal weg.

41e minuut.
de Munck verovert de bal door een tackle van achteren. de Munck geeft een hoge lob. Daar is Lancheros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 52%, Na Pegada!!! 48%.
Spartakk - Na Pegada!!! 0:1

47e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar geeft een hoge lob. Hofstede rent richting de bal. Hofstede haalt uit met een fantastische trap. Parrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
de Munck passt de bal zonder na te denken. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo passt de bal in één keer door. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel. Parrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Minte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michelena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owsianka. Michelena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuéllar komt bij de bal en schiet. Parrado bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hofstede zal de hoekschop nemen. Michelena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Huy Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. García de León geeft de bal voor. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap. Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - Na Pegada!!! 0:2

56e minuut.
Pałyga probeert naar een medespeler te passen. Hermosillo is nu in balbezit. Lancheros rent richting de bal. Hermosillo onderschept slim de pass. Hermosillo schiet op doel. Parrado bokst de bal weg.

62e minuut.
Pflaume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenaers probeert naar een medespeler te passen. Minte rent richting de bal. Minte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cuéllar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - Na Pegada!!! 1:2

65e minuut.
Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo met een sublieme pass. Michelena is nu in balbezit. Michelena draait met de bal, schiet en ... Parrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - Na Pegada!!! 1:3

72e minuut.
Ortiz Blanco geeft een hoge lob. Huy Thông kopt de bal weg. Daar is Milijaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lenaers is nu in balbezit. Czobor onderschept slim de pass. Czobor geeft een lange en hoge pass. Michelena maakt een snoekduik en kopt de bal. Parrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - Na Pegada!!! 1:4

89e minuut.
Lancheros geeft een lange en hoge pass. Inworp. García de León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czobor rent richting de bal. Czobor geeft de bal voor. Parrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 58%, Na Pegada!!! 42%.
Spartakk - Na Pegada!!! 1:4