Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fluminense33 ESPARTACUS
leo4 Tactiek 442 1att recuado
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 58.2
very good Schieten excellent
good Passen formidable
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Coelho speelt de bal door. Beletti is nu in balbezit. Popa onderschept slim de pass. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - ESPARTACUS 1:0

6e minuut.
Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kightley onderschept slim de pass. Kightley passt de bal met de wreef. Guerrón rent richting de bal. Guerrón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Janidlo speelt de bal door. Czop met een sublieme pass. Daar is Guerrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrón schiet op doel. Coelho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fluminense33 - ESPARTACUS 1:1

11e minuut.
Janidlo speelt de bal door. Guerrón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łapeta. Guerrón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beletti wilt de vrije trap nemen. Coelho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru geeft de bal voor. Inworp. Parczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beletti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Goździejewski de bal onder controle te krijgen. Łapeta probeert naar een medespeler te passen. Guerrón rent richting de bal. Guerrón schiet op doel. Coelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - ESPARTACUS 1:2

19e minuut.
Janidlo geeft een lange en hoge pass. Guerrón rent richting de bal. Guerrón met een sublieme pass. Kightley is nu in balbezit. Kightley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parczewski geeft de bal voor. Czop geeft de bal voor. Kightley krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ryge Petersen de bal. Goździejewski rent richting de bal. Guerrón verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrón draait met de bal, schiet en ... Coelho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - ESPARTACUS 1:3

28e minuut.
Guerrón onderschept slim de pass. Guerrón met een sublieme pass. Czop rent richting de bal. Czop geeft een hoge lob. Kightley krijgt zijn hoofd ertegen. Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Coelho trapt de bal weg van het doel. Pimbó kopt de bal weg. Dmowski probeert de bal aan de voet te houden. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Beletti passt de bal in één keer door. Czop geeft een lange en hoge pass. Goździejewski kopt de bal weg. Czop geeft de bal voor. Kightley springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 70%, ESPARTACUS 30%.
fluminense33 - ESPARTACUS 1:3

49e minuut.
Czop kopt de bal weg. Guerrón heeft problemen om de bal te vangen. Guerrón passt de bal met de wreef. Kightley is nu in balbezit. Kightley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Parczewski passt de bal in één keer door. Beletti met een sublieme pass. Czop probeert naar een medespeler te passen. Guerrón rent richting de bal. Guerrón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat. Kightley springt en kopt de bal. Czop geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Coelho bokst de bal weg.

53e minuut.
Hauser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czop passt de bal met de wreef. Kightley rent richting de bal. Kightley schiet op doel. Coelho bokst de bal weg.

60e minuut.
Łapeta is nu in balbezit. Łapeta geeft een hoge lob. Janidlo rent richting de bal. Janidlo geeft de bal voor. Kightley kopt de bal weg. Coelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dzieniszewski passt de bal in één keer door. Kowalczykiewicz rent richting de bal. Kowalczykiewicz passt de bal in één keer door. Kightley rent richting de bal. Kightley schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - ESPARTACUS 1:4

70e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski onderschept slim de pass. Parczewski met een sublieme pass. Beletti geeft een lange en hoge pass. Kightley springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pimbó kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Cataldo de bal. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Czop is nu in balbezit. Czop probeert naar een medespeler te passen. Beletti met een sublieme pass. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón draait met de bal, schiet en ... Coelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Parczewski probeert naar een medespeler te passen. Kalkan geeft een hoge lob. Kightley is nu in balbezit. Kightley geeft de bal voor. Coelho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kightley geeft een lange en hoge pass. Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón schiet op doel. Coelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - ESPARTACUS 1:5

85e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Beletti onderschept slim de pass. Beletti met een sublieme pass. Guerrón heeft problemen om de bal te vangen. Guerrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 70%, ESPARTACUS 30%.
fluminense33 - ESPARTACUS 1:5