Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Operário Castelânea
Tática 2 Tactiek TriE2
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 60.1
average Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Zullian rent richting de bal. Masureel bereikt de bal nog maar net als eerste. Masureel speelt de bal door. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Covaci rent richting de bal. Covaci passt de bal met de wreef. Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Zatagić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Masureel kopt de bal weg. Zullian probeert de bal aan de voet te houden. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Zatagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:1

14e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz geeft een hoge lob. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Ejtminowicz met een sublieme pass. Masureel geeft een hoge lob. Daar is Zullian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu rent richting de bal. Paal! Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Covaci probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szubierajski. Szubierajski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ejtminowicz is nu in balbezit. Yadid verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ejtminowicz speelt de bal door. Lăzărescu is nu in balbezit. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lăzărescu geeft de bal voor. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi passt de bal met de wreef. Daar is Ejtminowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejtminowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 78%, Castelânea 22%.
Operário - Castelânea 0:1

48e minuut.
Candela passt de bal met de wreef. Masureel rent richting de bal. Masureel geeft de bal voor. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Zatagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:2

54e minuut.
Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ejtminowicz is nu in balbezit. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel. Paal! Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz schiet op doel. Zatagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu kopt de bal weg. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Zatagić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino speelt de bal door. Covaci speelt de bal door. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aleixo rent richting de bal. Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:3

69e minuut.
Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz geeft een lange en hoge pass. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi geeft een hoge lob. Lăzărescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Zullian geeft de bal voor. Candela kopt de bal weg. de Waal kan de bal niet met de borst controleren. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Albertocchi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yadid maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Praxedes rent richting de bal. Kirjonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kirjonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz geeft een hoge lob. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. Zatagić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:4

74e minuut.
Buitenspel voor Kirjonen. Goede buitenspelval van de verdediging. Masureel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Zatagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:5

77e minuut.
Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:6

78e minuut.
Coeckelbergh geeft een hoge lob. Zirafi rent richting de bal. Covaci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Covaci krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avelino. Avelino krijgt een gele kaart. Turba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zirafi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kirjonen is nu in balbezit. Kirjonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Candela kopt de bal weg. Aleixo heeft problemen om de bal te vangen. Ejtminowicz rent richting de bal. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Zatagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Zirafi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avelino met de inworp. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yadid met een harde bal richting middenveld. Covaci is nu in balbezit. Covaci passt de bal in één keer door. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Aleixo geeft een lange en hoge pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino geeft een hoge lob. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Castelânea 0:7

88e minuut.
Ejtminowicz geeft een hoge lob. Covaci heeft problemen om de bal te vangen. Covaci passt de bal met de wreef. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Zatagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 71%, Castelânea 29%.
Operário - Castelânea 0:7