Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube Oliver Klube
442 Básica Tactiek Breanna Barbara
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
43.4 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen very good


17e minuut.
Natzuka is nu in balbezit. Peeters verovert de bal door een tackle van achteren. Peeters probeert naar een medespeler te passen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Merѕon bokst de bal weg. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Słonimski geeft een lange en hoge pass. Ávila met een sublieme pass. Zeleník bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Rodríguez Alvarado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 0:1

30e minuut.
Jabá is nu in balbezit. Jabá geeft de bal voor. Daar is Googlegol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabá met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 0:2

34e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Inczewski speelt de bal door. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel. Gavrič probeert de bal aan de voet te houden. Dāboliņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Jabá is nu in balbezit. Jabá geeft de bal voor. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado schiet op doel. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 62%, Oliver Klube 38%.
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 0:2

55e minuut.
Słonimski geeft de bal voor. Anfang is nu in balbezit. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Natzuka met een snelle inworp. Cichacki met een sublieme pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel. Dāboliņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 1:2

64e minuut.
Tianno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een hoge lob. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado schiet op doel. Merѕon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Googlegol onderschept slim de pass. Googlegol geeft de bal voor. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 1:3

71e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Jabá verovert de bal door een tackle van achteren. Jabá passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Paal! Merѕon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal in één keer door. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado schiet op doel. Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 1:4

75e minuut.
Nauwelaerts geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Googlegol onderschept slim de pass. Googlegol geeft een hoge lob. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 1:5

82e minuut.
Hojnik komt het veld opgelopen.

82e minuut.
da Vila geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anfang stond buitenspel. Gavrič maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 64%, Oliver Klube 36%.
Dindin Futebol Clube - Oliver Klube 1:5