Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URSAL Campinas F. C.
L19 Tactiek GG-17
41% Balbezit 59%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
25.9 gemiddelde waardering 55.9
slecht Schieten uitstekend
matig Passen solide
slecht Verdedigen solide


14e minuut.
Vidolin is nu in balbezit. Vidolin passt de bal met de wreef. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Brooke probeert de bal aan de voet te houden. Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jenicot geeft de bal voor. Leal rent richting de bal. Leal geeft de bal voor. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Plumb trapt de bal weg van het doel. Quintana probeert de bal met de borst te controleren. Vidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidolin geeft een hoge lob. Acosta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Torres geeft de bal voor. Cocito heeft problemen om de bal te vangen. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Plumb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
URSAL - Campinas F. C. 0:1

35e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Tomescu rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Plumb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
URSAL - Campinas F. C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URSAL 50%, Campinas F. C. 50%.
URSAL - Campinas F. C. 0:2

46e minuut.
Veress komt het veld opgelopen. Dantas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Poeira geeft een lange en hoge pass. Dantas kopt de bal weg. Daar is Brooke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
URSAL - Campinas F. C. 0:3

52e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Tấn is nu in balbezit. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Brooke verovert de bal door een tackle van achteren. Brooke geeft een lange en hoge pass. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas heeft problemen om de bal te vangen. Dantas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Plumb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Júnior kopt de bal weg. Hotić is nu in balbezit. Dantas onderschept slim de pass. Dantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Quintana rent richting de bal. Rouches verovert de bal door een tackle van achteren. Rouches speelt de bal door. Daar is Veress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veress geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hotić neemt vlug de vrije trap. Jenicot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poeira krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Poeira verovert de bal door een tackle van achteren. Poeira speelt de bal door. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brooke de bal onder controle te krijgen. Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel. Plumb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
URSAL - Campinas F. C. 0:4

87e minuut.
Veress geeft de bal voor. Rouches heeft problemen om de bal te vangen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Brooke de bal. Plumb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URSAL 52%, Campinas F. C. 48%.
URSAL - Campinas F. C. 0:4