Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Clara FC SC Solon City
Repescagem Tactiek 5-2-ala-2(M)
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Bodea rent richting de bal. Bodea passt de bal zonder na te denken. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Peixoto geeft de bal voor. Tekgöz controleert de bal met de borst. Tekgöz geeft een hoge lob. Vladu rent richting de bal. Vladu schiet op doel. Luciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tekgöz geeft de bal voor. Bodea is nu in balbezit. Trasi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trasi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Bodea rent richting de bal. Bodea passt de bal zonder na te denken. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampedecchia komt het veld opgelopen. Antunes komt het veld opgelopen. Zhekov komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Luciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Clara FC 68%, SC Solon City 32%.
Santa Clara FC - SC Solon City 0:1

48e minuut.
Papantonis passt de bal in één keer door. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Luciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 0:2

50e minuut.
Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Luciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 0:3

53e minuut.
Ruicu kan de bal niet met de borst controleren. Draghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghetti passt de bal met de wreef. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Luciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia speelt de bal door. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Luciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 0:4

59e minuut.
Papantonis met een sublieme pass. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Antunes schiet op doel. Luciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 0:5

61e minuut.
Tekgöz kopt de bal weg. Ruicu met een sublieme pass. Antunes controleert de bal met de borst. Antunes schiet op doel. Luciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 0:6

64e minuut.
Draghetti rent richting de bal. Draghetti geeft een lange en hoge pass. Quluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Marincea rent richting de bal. Marincea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Papantonis onderschept slim de pass. Papantonis speelt de bal door. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Luciak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz passt de bal met de wreef. Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Zinni geeft een hoge lob. Daar is Zhekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barilko is nu in balbezit. Barilko schiet op doel. Remie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 1:6

78e minuut.
Lampedecchia rent richting de bal. Daar is Lampedecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Papantonis geeft een lange en hoge pass. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia passt de bal met de wreef. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. Luciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 1:7

81e minuut.
Papantonis speelt de bal door. Klungelig pakt Lampedecchia de bal. Lampedecchia speelt de bal door. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Luciak bokst de bal weg.

83e minuut.
Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia passt de bal met de wreef. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 1:8

85e minuut.
Ruicu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wietrzny komt het veld opgelopen. Zhekov neemt vlug de vrije trap. Papantonis met een sublieme pass. Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia geeft een lange en hoge pass. Vladu maakt een snoekduik en kopt de bal. Luciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 1:9

88e minuut.
Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia passt de bal met de wreef. Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - SC Solon City 1:10

90e minuut.
Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een hoge lob. Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Clara FC 70%, SC Solon City 30%.
Santa Clara FC - SC Solon City 1:10