Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR CRUZEIRO FENOMENAL
PPR1 Tactiek chumaço
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Morales passt de bal in één keer door. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin verovert de bal door een tackle van achteren. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Badalo passt de bal met de wreef. Morales speelt de bal door. Klungelig pakt Rapetti de bal. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berbecki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Garašanin heeft problemen om de bal te vangen. Mejías rent richting de bal. Mejías geeft de bal voor. Badalo geeft de bal voor. Garašanin maakt een snoekduik en kopt de bal. Süreyya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Radziszewski probeert naar een medespeler te passen. Badalo rent richting de bal. Badalo passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Süreyya bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Kleks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda passt de bal zonder na te denken. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. Süreyya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Åhblad passt de bal zonder na te denken. Rapetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garašanin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potakiewicz. Morales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Åhblad met een snel genomen vrije trap. Garašanin maakt een snoekduik en kopt de bal. Süreyya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1

36e minuut.
Berbecki geeft een hoge lob. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda onderschept slim de pass. Buda haalt uit met een fantastische trap. Süreyya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Garašanin rent richting de bal. Garašanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - CRUZEIRO FENOMENAL 0:2

41e minuut.
Dobrea met een snelle inworp. Radziszewski geeft een hoge lob. Buda kopt de bal weg. Garašanin rent richting de bal. Garašanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 70%, CRUZEIRO FENOMENAL 30%.
Pinheiros PR - CRUZEIRO FENOMENAL 0:2

50e minuut.
Åhblad rent richting de bal. Åhblad passt de bal met de wreef. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin draait met de bal, schiet en ... Süreyya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - CRUZEIRO FENOMENAL 0:3

57e minuut.
Klungelig pakt Altuğlu de bal. Altuğlu geeft een lange en hoge pass. Garašanin is nu in balbezit. Garašanin schiet op doel. Süreyya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - CRUZEIRO FENOMENAL 0:4

60e minuut.
Süreyya met een harde bal richting middenveld. Badalo rent richting de bal. Badalo passt de bal met de wreef. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Badalo passt de bal met de wreef. Buda rent richting de bal. Buda met een sublieme pass. Garašanin heeft problemen om de bal te vangen. Garašanin schiet op doel. Süreyya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 72%, CRUZEIRO FENOMENAL 28%.
Pinheiros PR - CRUZEIRO FENOMENAL 0:4