Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raijin Strikers Belmonte FC
352 Tactiek 5-3-2 ata adi
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.7 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
geeft de bal voor. Cattonaro is nu in balbezit. Peroba begaat een overtreding. Cattonaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Leht met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Neagu trapt de bal weg van het doel. Tabares speelt de bal door. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:1

6e minuut.
Zimmerbauer met de inworp. Regueiro speelt de bal door. Neagu rent richting de bal. Queirós onderschept slim de pass. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Lepa bokst de bal weg.

15e minuut.
Conrado speelt de bal door. Regueiro kopt de bal weg. Neagu heeft problemen om de bal te vangen. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Lepa trapt de bal weg van het doel. Tabares kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemański de bal. Lemański schiet op doel. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:2

18e minuut.
Mazaropi is nu in balbezit. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lemański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yamada onderschept slim de pass. Yamada speelt de bal door. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz haalt uit met een fantastische trap. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:3

24e minuut.
Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lemański de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:4

27e minuut.
Leht is nu in balbezit. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lemański de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Conrado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:5

33e minuut.
Yamada geeft een lange en hoge pass. Conrado speelt de bal door. Harkányi kopt de bal weg. Tabares geeft een hoge lob. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Regueiro passt de bal in één keer door. Harkányi is nu in balbezit. Queirós maakt een afschuwelijke overtreding. Queirós krijgt een gele kaart. Harkányi raakt geblesseerd tijdens het duel. Haukås zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemański is nu in balbezit. Lemański draait met de bal, schiet en ... Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:6

36e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cattonaro de bal. Lemański is nu in balbezit. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:7

45e minuut.
Zimmerbauer onderschept slim de pass. Harkányi is nu in balbezit. Harkányi geeft een lange en hoge pass. Lemański rent richting de bal. Lemański schiet op doel. Conrado bokst de bal weg. Daar is Rissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conrado bokst de bal weg. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 70%, Belmonte FC 30%.
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:8

47e minuut.
Tabares passt de bal met de wreef. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter passt de bal met de wreef. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tabares probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Pinter rent richting de bal. Pinter schiet op doel. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tabares met een sublieme pass. Pinter is nu in balbezit. Pinter met een sublieme pass. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:9

62e minuut.
Pinter rent richting de bal. Lemański is nu in balbezit. Pinter speelt de bal door. Lemański rent richting de bal. Lemański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tabares controleert de bal met de borst. Tabares speelt de bal door. Lemański is nu in balbezit. Lemański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:10

73e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Harkányi verovert de bal door een tackle van achteren. Harkányi geeft de bal voor. Lemański rent richting de bal. Lemański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:11

79e minuut.
Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. met een sublieme pass. Tabares geeft een lange en hoge pass. Lemański is nu in balbezit. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lepa trapt de bal weg van het doel. Tabares kopt de bal weg. Lemański is nu in balbezit. Lemański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tabares met een sublieme pass. Lemański rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rissi ... Strafschop! Rissi krijgt een gele kaart. Lemański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabares legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:12

87e minuut.
Lepa trapt de bal weg van het doel. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabares speelt de bal door. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański draait met de bal, schiet en ... Conrado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 65%, Belmonte FC 35%.
Raijin Strikers - Belmonte FC 0:12