Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Los Borrachos Macario Engenharias
451 Tactiek Pepe
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
29.3 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Pannunzio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Capixaba de bal onder controle te krijgen. Yunisov is nu in balbezit. Yunisov geeft een lange en hoge pass. Shayzinger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Šelbický controleert de bal met de borst. Bueno geeft een lange en hoge pass. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda verovert de bal door een tackle van achteren. Šimerda schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Petrešević passt de bal in één keer door. Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger schiet op doel. Notaristefano probeert de bal aan de voet te houden. Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Macario Engenharias 0:1

23e minuut.
Bueno onderschept slim de pass. Bueno geeft een hoge lob. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Shayzinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fernoaga probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft een lange en hoge pass. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Petrešević is nu in balbezit. Petrešević speelt de bal door. Shayzinger is nu in balbezit. Shayzinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Šimerda kopt de bal weg. Rezende heeft problemen om de bal te vangen. Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Shayzinger draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolotov geeft een hoge lob. Petrešević controleert de bal met de borst. Petrešević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Shayzinger kopt de bal weg. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda schiet op doel. Notaristefano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šelbický de bal onder controle te krijgen. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Shayzinger onderschept slim de pass. Shayzinger draait met de bal, schiet en ... Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimerda rent richting de bal. Šimerda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Macario Engenharias 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoro komt het veld opgelopen. Pagani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 81%, Macario Engenharias 19%.
Clube Atlético Los Borrachos - Macario Engenharias 0:2

48e minuut.
Pistola passt de bal met de wreef. Petrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrešević geeft een hoge lob. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger draait met de bal, schiet en ... Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fernoaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Macario Engenharias 0:3

53e minuut.
Inworp. Serelepe komt het veld opgelopen. Martins komt het veld opgelopen. Guilera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Yunisov geeft een lange en hoge pass. Rezende kopt de bal weg. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Petrešević verovert de bal door een tackle van achteren. Petrešević geeft de bal voor. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Macario Engenharias 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 67%, Macario Engenharias 33%.
Clube Atlético Los Borrachos - Macario Engenharias 0:4