Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argo Navis Umuarama F.C.
361-V2 Tactiek T-433-AlasAv
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


13e minuut.
Daar is Kuřín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepper begaat een overtreding. Kuřín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micsoniu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gioulis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sandager geeft een hoge lob. Gioulis kopt de bal weg. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ... Matogrosso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Japinha de bal. Japinha geeft een lange en hoge pass. Kuřín kopt de bal weg. Nhật Hoàng is nu in balbezit. Nhật Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mititelu geeft de bal voor. Pepper kopt de bal weg. Micsoniu geeft de bal voor. Nhật Hoàng is nu in balbezit. Nhật Hoàng schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:2

23e minuut.
Japinha geeft een hoge lob. Pepper kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rattata de bal onder controle te krijgen. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín draait met de bal, schiet en ... Matogrosso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuřín rent richting de bal. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. Matogrosso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:3

27e minuut.
Pelé onderschept slim de pass. Salovaara geeft de bal voor. Nhật Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:4

31e minuut.
Kuřín rent richting de bal. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu passt de bal met de wreef. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gioulis passt de bal zonder na te denken. Jachacz rent richting de bal. Nhật Hoàng begaat een overtreding. Nhật Hoàng krijgt een gele kaart. Jachacz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Jachacz speelt de bal door. Mititelu speelt de bal door. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ... Matogrosso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:5

40e minuut.
Japinha geeft een lange en hoge pass. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu passt de bal in één keer door. Kuřín rent richting de bal. Kuřín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mititelu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Japinha geeft de bal voor. Kuřín rent richting de bal. Kuřín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 68%, Umuarama F.C. 32%.
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:5

46e minuut.
Mititelu met een sublieme pass. Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Nhật Hoàng rent richting de bal. Nhật Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sandager geeft de bal voor. Micsoniu kopt de bal weg. Daar is Pepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuřín rent richting de bal. Kuřín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Abbatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatelli geeft de bal voor. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu geeft de bal voor. Nhật Hoàng springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Abbatelli passt de bal zonder na te denken. Kuřín bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abbatelli krijgt een gele kaart. Kuřín raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuřín neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Matogrosso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:6

57e minuut.
Mititelu met een sublieme pass. Japinha heeft problemen om de bal te vangen. Japinha speelt de bal door. Nhật Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hoàng draait met de bal, schiet en ... Matogrosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:7

64e minuut.
Mititelu geeft een lange en hoge pass. Gioulis heeft problemen om de bal te vangen. Galindo is nu in balbezit. Gioulis onderschept slim de pass. Gioulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:8

70e minuut.
Mititelu kopt de bal weg. Nhật Hoàng is nu in balbezit. Nhật Hoàng passt de bal in één keer door. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Rattata de bal. Kuřín bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hoàng rent richting de bal. Kuřín rent richting de bal. Kuřín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Gioulis rent richting de bal. Gioulis schiet op doel. Matogrosso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argo Navis 73%, Umuarama F.C. 27%.
Argo Navis - Umuarama F.C. 0:9