Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Everest - Mg
Nova Temporada Tactiek 433
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 54
very good Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Wultański passt de bal in één keer door. Danayan rent richting de bal. Danayan passt de bal zonder na te denken. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zancu kopt de bal weg. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła passt de bal zonder na te denken. Li is nu in balbezit. Li draait met de bal, schiet en ... Diamantakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Stokowiec met een sublieme pass. Lew rent richting de bal. Lew geeft een lange en hoge pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Serfel is nu in balbezit. Serfel geeft een hoge lob. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coenen is nu in balbezit. Tukiainen onderschept slim de pass. Tukiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Everest - Mg 0:1

23e minuut.
Kobyłka rent richting de bal. Tukiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kiepura is nu in balbezit. Klonecki onderschept slim de pass. Klonecki passt de bal in één keer door. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Denijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lew. Lew krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li passt de bal met de wreef. Kobyłka met een sublieme pass. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 59%, Everest - Mg 41%.
A.F.Bets - Everest - Mg 0:1

48e minuut.
Danayan is nu in balbezit. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen onderschept slim de pass. Tukiainen draait met de bal, schiet en ... Ndondé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Stokowiec kopt de bal weg. Lew probeert naar een medespeler te passen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen draait met de bal, schiet en ... Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kobyłka met een sublieme pass. Daar is Uchyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danayan begaat een overtreding. Danayan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Piering onderschept slim de pass. Piering geeft de bal voor. Tukiainen speelt de bal door. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lew met een sublieme pass. Danayan is nu in balbezit. Danayan geeft een lange en hoge pass. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Ndondé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Danayan passt de bal met de wreef. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tukiainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Everest - Mg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 59%, Everest - Mg 41%.
A.F.Bets - Everest - Mg 0:2