Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
udizero Brasil de Pelotas
peido alemão Tactiek X03 - 451
37% Balbezit 63%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
30.5 gemiddelde waardering 56.7
zwak Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bilyi passt de bal in één keer door. Maurits heeft problemen om de bal te vangen. Maurits met een sublieme pass. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Matkay met een sublieme pass. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyi passt de bal zonder na te denken. Hugues rent richting de bal. Hugues schiet op doel. Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:1

8e minuut.
Vandendriessche onderschept slim de pass. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə onderschept slim de pass. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:2

13e minuut.
Coutinho rent richting de bal. Gomes de Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitero speelt de bal door. Cossaer is nu in balbezit. Cossaer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale rent richting de bal. Hugues verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:3

22e minuut.
Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Hugues kopt de bal weg. Daar is Rəsulzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilyi zal de hoekschop nemen. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Cossaer rent richting de bal. Cossaer passt de bal in één keer door. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:4

30e minuut.
Bilyi onderschept slim de pass. Bilyi geeft de bal voor. Hugues kopt de bal weg. Bilyi speelt de bal door. Vale heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bilyi geeft de bal voor. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen. Bellini is nu in balbezit. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Matkay rent richting de bal. Matkay passt de bal in één keer door. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hugues onderschept slim de pass. Hugues probeert naar een medespeler te passen. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen. Hugues is nu in balbezit. Hugues draait met de bal, schiet en ... Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pescoço geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bilyi met de inworp. Hugues is nu in balbezit. Hugues geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Coutinho controleert de bal met de borst. Gaitero speelt de bal door. Cossaer rent richting de bal. Hugues is nu in balbezit. Hugues haalt uit met een fantastische trap. Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Gaitero de bal. Fubá schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gaitero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hugues zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rəsulzadə springt en kopt de bal. Valadares bokst de bal weg.

45e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saiki. Hugues is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hugues neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 71%, Brasil de Pelotas 29%.
udizero - Brasil de Pelotas 0:5

51e minuut.
Gaitero onderschept slim de pass. Gaitero geeft de bal voor. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues draait met de bal, schiet en ... Valadares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:6

53e minuut.
Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer met een sublieme pass. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:7

56e minuut.
Klungelig pakt Hugues de bal. Hugues probeert naar een medespeler te passen. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:8

58e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Gaitero geeft de bal voor. Klungelig pakt Bragança de bal. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:9

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaitero met een snelle inworp. Cossaer is nu in balbezit. Cossaer geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Vandendriessche de bal onder controle te krijgen. Cossaer rent richting de bal. Cossaer passt de bal zonder na te denken. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:10

67e minuut.
Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Isar rent richting de bal. Isar geeft een hoge lob. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer schiet op doel. Valadares bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cossaer neemt de hoekschop. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valadares bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Brasil de Pelotas 0:11

70e minuut.
Gaitero rent richting de bal. Gaitero probeert naar een medespeler te passen. Hugues probeert naar een medespeler te passen. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Valadares met een harde bal richting middenveld. Matkay speelt de bal door. Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer haalt uit met een fantastische trap. Valadares bokst de bal weg.

78e minuut.
Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues is nu in balbezit. Rəsulzadə rent richting de bal. Hugues rent richting de bal. Hugues draait met de bal, schiet en ... Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bilyi probeert naar een medespeler te passen. Hugues is nu in balbezit. Hugues speelt de bal door. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gaitero geeft de bal voor. Bilyi rent richting de bal. Bilyi passt de bal zonder na te denken. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Hugues de bal. Hugues passt de bal met de wreef. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə schiet op doel. Valadares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Saiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues verovert de bal door een tackle van achteren. Hugues geeft de bal voor. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 60%, Brasil de Pelotas 40%.
udizero - Brasil de Pelotas 0:11