Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guriri FC CABO FRIO
Season 67 Tactiek prr4
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 62.7
adequate Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Pinho geeft een hoge lob. Bragança probeert de bal met de borst te controleren. Rosalém rent richting de bal. Buša verovert de bal door een tackle van achteren. Buša geeft een hoge lob. Saiki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak geeft een hoge lob. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém maakt een afschuwelijke overtreding. Rosalém krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cărămidaru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - CABO FRIO 0:1

43e minuut.
Graffite passt de bal met de wreef. Bragança rent richting de bal. Inworp. Bragança met de inworp. Graffite geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 45%, CABO FRIO 55%.
Guriri FC - CABO FRIO 0:1

48e minuut.
Graffite passt de bal met de wreef. Itaqui rent richting de bal. Itaqui passt de bal in één keer door. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guriri FC - CABO FRIO 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioran komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rocinha is nu in balbezit. Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pucci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 39%, CABO FRIO 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guriri FC - CABO FRIO 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Buša is nu in balbezit. Buša met een sublieme pass. Klungelig pakt Cioran de bal. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak geeft de bal voor. Cărămidaru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - CABO FRIO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 48%, CABO FRIO 52%.
Guriri FC - CABO FRIO 1:2

111e minuut.
Itaqui kopt de bal weg. Graffite kan de bal niet met de borst controleren. Graffite probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bragança de bal. Bragança geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 37%, CABO FRIO 63%.
Guriri FC - CABO FRIO 1:2