Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulley AFE SQUAD
2x2 Tactiek Dugtrio
42% Balbezit 58%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Mercer passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rebeque zal de hoekschop nemen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Maxwell bokst de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:1

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rebeque zal de hoekschop nemen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jalle verovert de bal door een tackle van achteren. Jalle passt de bal zonder na te denken. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:2

5e minuut.
Soto heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Jalle met een snelle inworp. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalle passt de bal met de wreef. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. Maxwell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marnerakis rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:3

8e minuut.
Valdo met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro met een sublieme pass. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:4

10e minuut.
Rokita speelt de bal door. Marnerakis is nu in balbezit. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Maxwell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jalle speelt de bal door. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mercer de bal. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:5

14e minuut.
Jeziński passt de bal in één keer door. Jalle met een sublieme pass. Valdo is nu in balbezit. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:6

16e minuut.
Marnerakis kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:7

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebeque met de inworp. Marnerakis geeft een lange en hoge pass. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ... Maxwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Valdo passt de bal met de wreef. Marnerakis rent richting de bal. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:8

22e minuut.
Morvan rent richting de bal. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Maxwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:9

25e minuut.
Rebeque met een sublieme pass. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel. Maxwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:10

27e minuut.
Morvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marnerakis rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Maxwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:11

28e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalle onderschept slim de pass. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel. Maxwell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:12

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jalle met een snelle inworp. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:13

32e minuut.
Jalle rent richting de bal. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo met een sublieme pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo speelt de bal door. Marnerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:14

36e minuut.
Valdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mercer de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Maxwell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:15

38e minuut.
Morvan probeert naar een medespeler te passen. Valdo rent richting de bal. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo draait met de bal, schiet en ... Maxwell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:16

42e minuut.
Rebeque probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:17

44e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Valdo is nu in balbezit. Valdo passt de bal in één keer door. Marnerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 99%, AFE SQUAD 1%.
Pulley - AFE SQUAD 0:17

47e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński geeft de bal voor. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Maxwell trapt de bal weg. Morvan met een sublieme pass. Klungelig pakt Rebeque de bal. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:18

49e minuut.
Rebeque met een sublieme pass. Morvan rent richting de bal. Morvan speelt de bal door. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Maxwell bokst de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:19

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jalle met de inworp. Valdo probeert naar een medespeler te passen. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:20

52e minuut.
Protasiewicz met een sublieme pass. Mercer speelt de bal door. Daar is Hoàng Quyết, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Rebeque kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro speelt de bal door. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis draait met de bal, schiet en ... Maxwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rebeque passt de bal in één keer door. Maxwell speelt de bal door. Morvan kopt de bal weg. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:21

59e minuut.
Valdo rent richting de bal. Valdo met een sublieme pass. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis draait met de bal, schiet en ... Maxwell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Morvan is nu in balbezit. Jalle speelt de bal door. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Morvan met een sublieme pass. Klungelig pakt Valdo de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Maxwell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:22

63e minuut.
Valdo rent richting de bal. Valdo passt de bal in één keer door. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:23

66e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Maxwell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:24

67e minuut.
Mercer passt de bal met de wreef. Lambeta probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quyết heeft problemen om de bal te vangen. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hoàng Quyết geeft de bal voor. Telesio kopt de bal weg. Klungelig pakt Morvan de bal. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel. Maxwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:25

71e minuut.
Rokita probeert naar een medespeler te passen. Jalle rent richting de bal. Jalle passt de bal zonder na te denken. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap. Maxwell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Rokita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita met een sublieme pass. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:26

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jalle met de inworp. Valdo probeert naar een medespeler te passen. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - AFE SQUAD 0:27

77e minuut.
Montenegro passt de bal met de wreef. Rokita is nu in balbezit. Rokita met een sublieme pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. Maxwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Telesio kopt de bal weg. Valdo is nu in balbezit. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 96%, AFE SQUAD 4%.
Pulley - AFE SQUAD 0:27