Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pirata Timeco F. C.
viu Tactiek Anal penetration
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
28.9 gemiddelde waardering 39.4
matig Schieten uitstekend
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bos passt de bal zonder na te denken. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič met een sublieme pass. Pedroni rent richting de bal. Pedroni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:1

8e minuut.
Daar is Choursoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladovič rent richting de bal. Vladovič geeft een lange en hoge pass. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Souza kopt de bal weg. Euvrard rent richting de bal. Euvrard geeft de bal voor. Vladovič krijgt zijn hoofd ertegen. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:2

11e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei is nu in balbezit. Megyei met een sublieme pass. Dulewicz rent richting de bal. Dulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić verovert de bal door een tackle van achteren. Zakić met een sublieme pass. Klungelig pakt Euvrard de bal. Euvrard geeft een lange en hoge pass. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Euvrard speelt de bal door. Pedroni rent richting de bal. Bicskei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bicskei krijgt een gele kaart. Pedroni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vladovič neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:3

25e minuut.
Bos rent richting de bal. Bos passt de bal zonder na te denken. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:4

35e minuut.
Zakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Euvrard rent richting de bal. Euvrard geeft een lange en hoge pass. Pedroni rent richting de bal. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:5

37e minuut.
Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Souza speelt de bal door. Gladysz geeft een hoge lob. Vladovič rent richting de bal. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vladovič is nu in balbezit. Bos rent richting de bal. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni rent richting de bal. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Brandts komt het veld opgelopen. Niemyski komt het veld opgelopen. Grylewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 60%, Timeco F. C. 40%.
pirata - Timeco F. C. 0:5

51e minuut.
Euvrard is nu in balbezit. Euvrard met een sublieme pass. Pedroni geeft de bal voor. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič geeft een hoge lob. Alves bokst de bal weg.

58e minuut.
Choursoglou onderschept slim de pass. Valera rent richting de bal. Valera passt de bal in één keer door. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bos geeft een hoge lob. Vladovič is nu in balbezit. Ertemir rent richting de bal. Vladovič onderschept slim de pass. Vladovič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Souza kopt de bal weg. Euvrard speelt de bal door. Vladovič heeft problemen om de bal te vangen. Vladovič draait met de bal, schiet en ... Alves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:6

77e minuut.
Dicá probeert naar een medespeler te passen. Brandts is nu in balbezit. Brandts probeert naar een medespeler te passen. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič draait met de bal, schiet en ... Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vladovič is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:7

80e minuut.
Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard speelt de bal door. Daar is Pedroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Timeco F. C. 0:8

80e minuut.
Brandts speelt de bal door. Daar is Dicá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič schiet op doel. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alves trapt de bal weg. Euvrard kopt de bal weg. Vladovič rent richting de bal. Vladovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 56%, Timeco F. C. 44%.
pirata - Timeco F. C. 0:8