Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs OS AMIGUS F.C
4-4-2 M.Menezes Tactiek F 22 01
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 50
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hein passt de bal in één keer door. Flausino rent richting de bal. Chavez maakt een afschuwelijke overtreding. Chavez krijgt een gele kaart. Flausino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hein wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Yaoyang kopt de bal weg. Daar is Şamlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamlı probeert naar een medespeler te passen. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sárosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chavez is nu in balbezit. Chavez geeft een lange en hoge pass. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Barros met een snelle inworp. Hein is nu in balbezit. Şamlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şamlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sárosi probeert naar een medespeler te passen. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă draait met de bal, schiet en ... Crepaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - OS AMIGUS F.C 1:0

38e minuut.
Yaoyang onderschept slim de pass. Yaoyang passt de bal met de wreef. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - OS AMIGUS F.C 1:1

40e minuut.
Yaoyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez geeft een lange en hoge pass. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Wutzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - OS AMIGUS F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 44%, OS AMIGUS F.C 56%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - OS AMIGUS F.C 1:2

47e minuut.
Wink onderschept slim de pass. Wink geeft een hoge lob. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Belcea met de inworp. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi passt de bal in één keer door. Windey is nu in balbezit. Windey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avelar komt het veld opgelopen. Vízek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Belcea speelt de bal door. Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Chişcă passt de bal in één keer door. Flausino is nu in balbezit. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Minh komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Yaoyang geeft de bal voor. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Avelar haalt uit met een fantastische trap. Wutzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - OS AMIGUS F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 41%, OS AMIGUS F.C 59%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - OS AMIGUS F.C 1:3