Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meiser E.C Real Brasil FC
442 Tactiek Borapô
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Digozis onderschept slim de pass. Digozis passt de bal in één keer door. Moros is nu in balbezit. Bitetti rent richting de bal. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Siboiu speelt de bal door. Inworp. Digozis met een snelle inworp. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Moros rent richting de bal. Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:1

17e minuut.
Skałuba is nu in balbezit. Bitetti verovert de bal door een tackle van achteren. Digozis met een sublieme pass. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cebolinha met een sublieme pass. Digozis heeft problemen om de bal te vangen. Digozis passt de bal zonder na te denken. Daar is Bitetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti schiet op doel. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

26e minuut.
Moros haalt uit met een fantastische trap. Corsini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Digozis probeert naar een medespeler te passen. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:2

28e minuut.
Bayramoğlu geeft de bal voor. Paderewski is nu in balbezit. Pérez Ferre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paderewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krulj neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Siboiu onderschept slim de pass. Siboiu met een sublieme pass. Digozis probeert naar een medespeler te passen. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap. Cervero bokst de bal weg.

40e minuut.
Krulj met een sublieme pass. Digozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Digozis passt de bal in één keer door. Bitetti rent richting de bal. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:3

43e minuut.
Lamy passt de bal zonder na te denken. Krulj rent richting de bal. Cebolinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cebolinha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meiser E.C 58%, Real Brasil FC 42%.
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:3

50e minuut.
Bitetti passt de bal in één keer door. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal zonder na te denken. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Andorka komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Digozis speelt de bal door. Bitetti rent richting de bal. Bitetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moros de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hanmer verovert de bal door een tackle van achteren. Hanmer geeft een lange en hoge pass. Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros draait met de bal, schiet en ... Cervero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:4

63e minuut.
Paderewski is nu in balbezit. Paderewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kartal de bal. Krulj is nu in balbezit. Krulj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Siboiu speelt de bal door. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hanmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanmer geeft een hoge lob. Moros rent richting de bal. Moros geeft een hoge lob. Cervero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Bitetti rent richting de bal. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:5

71e minuut.
Geladaris komt het veld opgelopen. Makoun komt het veld opgelopen. Sunatekin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu probeert naar een medespeler te passen. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Cebolinha met de inworp. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:6

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelizzaro komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sunatekin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lamy de bal. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:7

90e minuut.
Paderewski passt de bal in één keer door. Daar is Siboiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu passt de bal zonder na te denken. Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meiser E.C 48%, Real Brasil FC 52%.
Meiser E.C - Real Brasil FC 0:7