Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romelandia F.C Aleph FC
352 teste Tactiek 4213
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.3 gemiddelde waardering 52.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Chía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta onderschept slim de pass. Peralta met een sublieme pass. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Rosa geeft een hoge lob. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho draait met de bal, schiet en ... Spitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:1

6e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Peralta rent richting de bal. Peralta speelt de bal door. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Spitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta geeft een lange en hoge pass. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho schiet op doel. Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Rosa met een snelle inworp. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prtilo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:2

11e minuut.
Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim is nu in balbezit. Alvim geeft een hoge lob. Coelho is nu in balbezit. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:3

15e minuut.
Novas geeft een lange en hoge pass. Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim geeft een hoge lob. Coelho heeft problemen om de bal te vangen. Coelho schiet op doel. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta passt de bal in één keer door. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho schiet op doel. Novas heeft problemen om de bal te vangen. Spitz bokst de bal weg. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:4

17e minuut.
Argazzi rent richting de bal. Argazzi geeft een lange en hoge pass. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap. Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:5

20e minuut.
Klungelig pakt Chía de bal. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Raminho is nu in balbezit. Raminho haalt uit met een fantastische trap. Spitz bokst de bal weg. Prtilo kopt de bal weg. Séne heeft problemen om de bal te vangen. Coelho is nu in balbezit. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:6

22e minuut.
Klungelig pakt Raminho de bal. Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal zonder na te denken. Daar is Coelho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:7

28e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft de bal voor. Prtilo kopt de bal weg. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Spitz met een harde bal richting middenveld. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal zonder na te denken. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:8

30e minuut.
Dahlem rent richting de bal. Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Leal geeft een lange en hoge pass. Daar is Prtilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coelho rent richting de bal. Coelho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:9

34e minuut.
Menegucci geeft de bal voor. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een lange en hoge pass. Coelho is nu in balbezit. Coelho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:10

36e minuut.
Argazzi probeert naar een medespeler te passen. Peralta rent richting de bal. Peralta speelt de bal door. Coelho rent richting de bal. Coelho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:11

40e minuut.
Dicá kopt de bal weg. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een lange en hoge pass. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Toàn Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coelho de bal. Coelho draait met de bal, schiet en ... Spitz bokst de bal weg.

45e minuut.
Rosa kopt de bal weg. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho draait met de bal, schiet en ... Spitz bokst de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 80%, Aleph FC 20%.
Romelandia F.C - Aleph FC 0:12

55e minuut.
Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peralta kopt de bal weg. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Spitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:13

60e minuut.
Peralta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa speelt de bal door. Klungelig pakt Toàn Thắng de bal. Peralta geeft een lange en hoge pass. Spitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:14

63e minuut.
Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Argazzi onderschept slim de pass. Argazzi met een sublieme pass. Raminho is nu in balbezit. Raminho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Spitz trapt de bal weg van het doel. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal met de wreef. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:15

67e minuut.
Dicá geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Peralta met een sublieme pass. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Spitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Spitz probeert naar een medespeler te passen. Chía kopt de bal weg. Rosa geeft de bal voor. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:16

70e minuut.
Romero rent richting de bal. Peralta met een sublieme pass. Daar is Prtilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coelho is nu in balbezit. Coelho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal zonder na te denken. Peralta is nu in balbezit. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:17

73e minuut.
Peralta met een snelle inworp. Incera met een sublieme pass. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft de bal voor. Coelho springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Raminho controleert de bal met de borst. Peralta rent richting de bal. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rosa met de inworp. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dahlem is nu in balbezit. Rosa onderschept slim de pass. Rosa geeft de bal voor. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:18

78e minuut.
Raminho rent richting de bal. Coelho is nu in balbezit. Raminho rent richting de bal. Raminho haalt uit met een fantastische trap. Spitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Raminho rent richting de bal. Coelho rent richting de bal. Coelho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Coelho is nu in balbezit. Coelho draait met de bal, schiet en ... Spitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:19

88e minuut.
Argazzi rent richting de bal. Argazzi geeft een lange en hoge pass. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:20

89e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal met de wreef. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Spitz met een harde bal richting middenveld. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta speelt de bal door. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Aleph FC 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 83%, Aleph FC 17%.
Romelandia F.C - Aleph FC 0:21