Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroka Real Bublitz
QTT Tactiek teste3
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 61.7
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Chavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavos met een sublieme pass. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz geeft de bal voor. Saguier maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintanilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Raminho rent richting de bal. Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Rodríguez Reguero geeft een hoge lob. Saguier rent richting de bal. Saguier haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Chuquimia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Ramalho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santa Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saguier legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:1

9e minuut.
Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz passt de bal zonder na te denken. Daar is Chuquimia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuquimia draait met de bal, schiet en ... Quintanilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pedroso speelt de bal door. Klungelig pakt Ramalho de bal. Saguier rent richting de bal. Saguier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pessi de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... Quintanilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santa Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz geeft de bal voor. Saguier krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chuquimia rent richting de bal. Chuquimia probeert naar een medespeler te passen. Saguier is nu in balbezit. Saguier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:2

29e minuut.
Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz met een sublieme pass. Daar is Chuquimia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuquimia haalt uit met een fantastische trap. Pessi probeert de bal aan de voet te houden. Quintanilha bokst de bal weg.

32e minuut.
Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Chuquimia is nu in balbezit. Chuquimia passt de bal met de wreef. Saguier is nu in balbezit. Saguier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Chavos is nu in balbezit. Chavos geeft een lange en hoge pass. Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Saguier rent richting de bal. Saguier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chuquimia met een sublieme pass. Pessi rent richting de bal. Saguier verovert de bal door een tackle van achteren. Saguier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cyra geeft de bal voor. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz speelt de bal door. Chuquimia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuquimia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Avelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz met een sublieme pass. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Miranda rent richting de bal. Bussunda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santa Cruz is nu in balbezit. Saguier rent richting de bal. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 70%, Real Bublitz 30%.
Stroka - Real Bublitz 0:2

48e minuut.
Chavos met de inworp. Santa Cruz met een sublieme pass. Saguier is nu in balbezit. Saguier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuquimia is nu in balbezit. Chuquimia schiet op doel. Quintanilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero geeft een lange en hoge pass. Saguier rent richting de bal. Saguier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Avelino de bal. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz passt de bal met de wreef. Saguier rent richting de bal. Saguier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chavos rent richting de bal. Chavos passt de bal zonder na te denken. Saguier rent richting de bal. Saguier haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:4

55e minuut.
Saguier schiet op doel. Pessi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chuquimia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Quintanilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cyra kopt de bal weg. Jacomelli probeert de bal aan de voet te houden. Chavos speelt de bal door. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... Quintanilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Jacomelli met een sublieme pass. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Chuquimia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuquimia passt de bal met de wreef. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz schiet op doel. Quintanilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro is nu in balbezit. Miranda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miranda krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cyra onderschept slim de pass. Cyra geeft een lange en hoge pass. Pedroso rent richting de bal. Saguier verovert de bal door een tackle van achteren. Saguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saguier rent richting de bal. Saguier schiet op doel. Quintanilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:5

75e minuut.
Chavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavos passt de bal zonder na te denken. Chuquimia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuquimia geeft de bal voor. Saguier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Miranda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz passt de bal met de wreef. Chuquimia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuquimia schiet op doel. Quintanilha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Quintanilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santa Cruz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chuquimia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Chavos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bussunda de bal onder controle te krijgen. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Miranda controleert de bal met de borst. Miranda geeft een hoge lob. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:6

86e minuut.
Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier passt de bal zonder na te denken. Chuquimia speelt de bal door. Daar is Santa Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cyra geeft een hoge lob. Chavos is nu in balbezit. Chavos passt de bal zonder na te denken. Saguier rent richting de bal. Saguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Real Bublitz 0:7

88e minuut.
Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Bussunda is nu in balbezit. Met opzet legt Saguier zijn tegenspeler op de grond. Saguier krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Saguier is nu in balbezit. Saguier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 72%, Real Bublitz 28%.
Stroka - Real Bublitz 0:7