Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zoro F.C. Estrelas da Noite
2.2 Tactiek sthephany
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sambade verovert de bal door een tackle van achteren. Sambade passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rimondo de bal. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rimondo rent richting de bal. Peersman rent richting de bal. Sambade onderschept slim de pass. Sambade haalt uit met een fantastische trap. Rosłoniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Estrelas da Noite 0:1

8e minuut.
Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş passt de bal met de wreef. Cupać bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea onderschept slim de pass. Condrea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupać rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Condrea. Condrea krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañulef geeft een lange en hoge pass. Sambade rent richting de bal. Sambade draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Opriş de bal. Lacaze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz onderschept slim de pass. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Estrelas da Noite 0:2

18e minuut.
García Rivas rent richting de bal. Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş passt de bal zonder na te denken. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lacaze probeert naar een medespeler te passen. Geghamyan rent richting de bal. Sambade onderschept slim de pass. Sambade draait met de bal, schiet en ... Rosłoniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Estrelas da Noite 0:3

24e minuut.
Harlem passt de bal met de wreef. Condrea rent richting de bal. Condrea passt de bal zonder na te denken. Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
García Rivas geeft een lange en hoge pass. Condrea rent richting de bal. Condrea met een sublieme pass. Harlem rent richting de bal. Harlem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lacaze geeft een hoge lob. García Rivas geeft een lange en hoge pass. Sambade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambade schiet op doel. Rosłoniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
García Rivas passt de bal zonder na te denken. Tabor is nu in balbezit. Tabor passt de bal met de wreef. Rimondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zoro F.C. 53%, Estrelas da Noite 47%.
Zoro F.C. - Estrelas da Noite 0:3

48e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz geeft de bal voor. Sambade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambade schiet op doel. Rosłoniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zoro F.C. - Estrelas da Noite 0:4

52e minuut.
Opriş is nu in balbezit. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas geeft een hoge lob. Sambade rent richting de bal. Sambade haalt uit met een fantastische trap. Rosłoniec bokst de bal weg.

63e minuut.
García Rivas passt de bal in één keer door. Cupać is nu in balbezit. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Zafirović de bal. Zafirović geeft een hoge lob. Daar is Geghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambade rent richting de bal. Sambade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş passt de bal met de wreef. Condrea is nu in balbezit. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Kijek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cañulef probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Opriş met de inworp. Condrea rent richting de bal. Condrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dereniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dereniowski geeft een hoge lob. Cañulef kopt de bal weg. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zoro F.C. 50%, Estrelas da Noite 50%.
Zoro F.C. - Estrelas da Noite 0:4