Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tikos Romano United
442 c Tactiek Pokemon
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Iovchev passt de bal in één keer door. Arbulú heeft problemen om de bal te vangen. Rabakoń probeert naar een medespeler te passen. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rabakoń passt de bal zonder na te denken. Iovchev met een sublieme pass. Lindeman rent richting de bal. Lindeman draait met de bal, schiet en ... Enke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - Romano United 0:1

29e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Mijal geeft een hoge lob. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa draait met de bal, schiet en ... Gardocki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 37%, Romano United 63%.
Los Tikos - Romano United 0:1

46e minuut.
Pujol komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Šindler rent richting de bal. Riguer probeert naar een medespeler te passen. Lindeman rent richting de bal. Lindeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - Romano United 0:2

48e minuut.
Šindler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Randa is nu in balbezit. Crăciun rent richting de bal. Chen begaat een overtreding. Chen krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... Gardocki bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arbulú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Susurs passt de bal in één keer door. Riguer rent richting de bal. Riguer passt de bal zonder na te denken. Lindeman rent richting de bal. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. Enke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Susurs onderschept slim de pass. Susurs geeft een lange en hoge pass. Lindeman rent richting de bal. Lindeman schiet op doel. Enke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - Romano United 0:3

76e minuut.
Inworp. Voutiritsas komt het veld opgelopen. Padilla komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen onderschept slim de pass. Chen probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Gardocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - Romano United 1:3

77e minuut.
Bağcı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Voutiritsas probeert naar een medespeler te passen. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Bağcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağcı schiet op doel. Enke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 50%, Romano United 50%.
Los Tikos - Romano United 1:3