Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comum Sem Noção FC
Teste Tactiek Marasmo
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Bordon geeft een lange en hoge pass. Garcia rent richting de bal. Daar is Garcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia geeft de bal voor. Furlan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Siwek speelt de bal door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lima. Pałyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałyga komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
da Quebrada geeft een hoge lob. Garcia is nu in balbezit. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Furlan rent richting de bal. Furlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Sem Noção FC 0:1

21e minuut.
Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comum - Sem Noção FC 1:1

22e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Sem Noção FC 2:1

29e minuut.
Siwek speelt de bal door. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazzarini krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel. Sandrin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Sem Noção FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 31%, Sem Noção FC 69%.
Comum - Sem Noção FC 3:1

46e minuut.
Rambert komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Itaqui geeft een hoge lob. Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een hoge lob. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rambert rent richting de bal. Rambert passt de bal zonder na te denken. Siwek rent richting de bal. Siwek geeft de bal voor. Pałyga springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pałyga passt de bal zonder na te denken. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal in één keer door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Pascoalin de bal. Pałyga rent richting de bal. Pascoalin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascoalin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 27%, Sem Noção FC 73%.
Comum - Sem Noção FC 3:1