Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendas do FUT Areia
Tik tak Tactiek 5212Sep2020
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 62
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen geeft een hoge lob. Drvendžija kopt de bal weg. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel passt de bal zonder na te denken. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano geeft een hoge lob. Kubot springt en kopt de bal. Tłokiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Filipiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kubot de bal. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Filipiak verovert de bal door een tackle van achteren. Filipiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Labak speelt de bal door. Tirano is nu in balbezit. Tirano passt de bal zonder na te denken. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Tłokiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:1

28e minuut.
Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal zonder na te denken. Filipiak rent richting de bal. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Tłokiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:2

29e minuut.
Chalmoukis geeft een lange en hoge pass. Drvendžija kopt de bal weg. Dujela probeert de bal met de borst te controleren. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gusmão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barros is nu in balbezit. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Filipiak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tirano heeft problemen om de bal te vangen. Tirano speelt de bal door. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. Tłokiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:3

35e minuut.
Dujela passt de bal met de wreef. Skrzypek kan de bal niet met de borst controleren. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tirano is nu in balbezit. Tirano passt de bal in één keer door. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barros de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:4

40e minuut.
Inworp. Kjeldsen met de inworp. Tirano probeert naar een medespeler te passen. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filipiak rent richting de bal. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:5

42e minuut.
Tirano rent richting de bal. Tirano probeert naar een medespeler te passen. Filipiak is nu in balbezit. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiel met een snelle inworp. Tirano geeft een hoge lob. Kubot springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendas do FUT 62%, Areia 38%.
Lendas do FUT - Areia 0:5

46e minuut.
Żwirko probeert naar een medespeler te passen. Kubot rent richting de bal. Melo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

47e minuut.
Haeze kopt de bal weg. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Landim geeft een hoge lob. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Skrzypek de bal. Drvendžija probeert naar een medespeler te passen. Chalmoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmoukis geeft de bal voor. Amir geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Skrzypek passt de bal in één keer door. Amir probeert naar een medespeler te passen. Barros rent richting de bal. Filipiak onderschept slim de pass. Filipiak schiet op doel. Tłokiński bokst de bal weg.

55e minuut.
Kubot rent richting de bal. Fiel met een sublieme pass. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Filipiak rent richting de bal. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:6

66e minuut.
Inworp. Pacheco komt het veld opgelopen. Porco komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Haeze verovert de bal door een tackle van achteren. Haeze geeft een hoge lob. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel. Tłokiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:7

69e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko met een sublieme pass. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Goulart komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fiel passt de bal in één keer door. Kubot met een sublieme pass. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano schiet op doel. Tłokiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:8

78e minuut.
Roiz probeert naar een medespeler te passen. Durmoqov rent richting de bal. Tirano onderschept slim de pass. Tirano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fiel speelt de bal door. Tirano heeft problemen om de bal te vangen. Tirano probeert naar een medespeler te passen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fiel met een sublieme pass. Tirano is nu in balbezit. Tirano met een sublieme pass. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel. Tłokiński bokst de bal weg.

88e minuut.
Kubot rent richting de bal. Kubot geeft de bal voor. Gusmão rent richting de bal. Filipiak verovert de bal door een tackle van achteren. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Areia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendas do FUT 53%, Areia 47%.
Lendas do FUT - Areia 0:9