Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irmãos Estradeiros-RJ. Supremacy Fc
Irmandade Tactiek GOAL
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Fał heeft problemen om de bal te vangen. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 0:1

18e minuut.
Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barón. Danayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Katar met een snel genomen vrije trap. De Prutser krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Schou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wientjes. Schou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Profiş met een snel genomen vrije trap. Daar is Svinarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schou verovert de bal door een tackle van achteren. Schou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Danayan is nu in balbezit. Danayan passt de bal met de wreef. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 0:2

23e minuut.
Figueira onderschept slim de pass. Figueira geeft de bal voor. Tymieniecki kopt de bal weg. De Prutser rent richting de bal. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Batakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Danayan is nu in balbezit. De Prutser rent richting de bal. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser schiet op doel. Batakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Barón passt de bal met de wreef. Profiş met een sublieme pass. Turulja heeft problemen om de bal te vangen. Turulja haalt uit met een fantastische trap. Baetens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tymieniecki passt de bal met de wreef. Quadros rent richting de bal. De Prutser onderschept slim de pass. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. Batakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 0:3

37e minuut.
Profiş probeert naar een medespeler te passen. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen passt de bal zonder na te denken. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki schiet op doel. Batakis bokst de bal weg.

45e minuut.
Svinarov geeft een hoge lob. Madrid kopt de bal weg. Turulja rent richting de bal. Turulja draait met de bal, schiet en ... Baetens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 73%, Supremacy Fc 27%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 1:3

49e minuut.
Fał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fał geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki geeft een lange en hoge pass. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Svinarov onderschept slim de pass. Svinarov geeft een lange en hoge pass. Katar speelt de bal door. Danayan is nu in balbezit. Danayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Tussen probeert naar een medespeler te passen. Wientjes geeft de bal voor. Danayan rent richting de bal. Danayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Mussner komt het veld opgelopen. Satyga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandí komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rajski kopt de bal weg. Katar probeert naar een medespeler te passen. Sandí is nu in balbezit. Sandí haalt uit met een fantastische trap. Batakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 1:4

79e minuut.
Rajski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tussen de bal. Tussen geeft de bal voor. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Wientjes onderschept slim de pass. Wientjes speelt de bal door. Tussen met een sublieme pass. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wientjes is nu in balbezit. Wientjes met een sublieme pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 73%, Supremacy Fc 27%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - Supremacy Fc 1:5