Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peraltas J. teresina city bulls
Peraltas Tactiek 7
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 59.5
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Myllykoski speelt de bal door. Klungelig pakt Barroso de bal. Barroso passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert passt de bal in één keer door. Delgado rent richting de bal. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Potiguara verovert de bal door een tackle van achteren. Piigert probeert naar een medespeler te passen. Barroso is nu in balbezit. Barroso haalt uit met een fantastische trap. Kielich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kandilli heeft problemen om de bal te vangen. Kandilli geeft een lange en hoge pass. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Lasończyk is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een lange en hoge pass. Barroso rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Myllykoski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Spârlea de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Kielich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:1

16e minuut.
Pilka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guglielmetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:2

19e minuut.
Maškovec rent richting de bal. Pagnini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maškovec. Maškovec krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Kandilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski geeft een lange en hoge pass. Barroso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Spârlea de bal. Piigert is nu in balbezit. Piigert geeft de bal voor. Barroso maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski passt de bal met de wreef. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:3

32e minuut.
Guglielmetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kandilli met een sublieme pass. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert geeft de bal voor. Barroso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:4

35e minuut.
Pagnini probeert de bal aan de voet te houden. Pilka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pagnini. Pagnini krijgt een gele kaart. Pilka raakt geblesseerd tijdens het duel. Guglielmetti wilt de vrije trap nemen. Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piigert is nu in balbezit. Piigert passt de bal in één keer door. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso schiet op doel. Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:5

39e minuut.
Klungelig pakt Barroso de bal. Delgado is nu in balbezit. Lasończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso onderschept slim de pass. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:6

41e minuut.
Pagnini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kandilli speelt de bal door. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski geeft een hoge lob. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Kielich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Myllykoski geeft een hoge lob. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Barroso rent richting de bal. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:7

42e minuut.
Petrucci heeft problemen om de bal te vangen. Piigert is nu in balbezit. Piigert passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peraltas J. 74%, teresina city bulls 26%.
Peraltas J. - teresina city bulls 0:8

52e minuut.
Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski geeft een hoge lob. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso draait met de bal, schiet en ... Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:9

54e minuut.
Pagnini geeft een hoge lob. Barroso rent richting de bal. Met opzet legt Spârlea zijn tegenspeler op de grond. Spârlea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Barroso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Văn Phương neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piigert met een sublieme pass. Klungelig pakt Myllykoski de bal. Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Kandilli de bal. Kandilli met een sublieme pass. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft een hoge lob. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Piigert passt de bal in één keer door. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski met een sublieme pass. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kandilli passt de bal in één keer door. Myllykoski probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Tupczyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:10

76e minuut.
Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương speelt de bal door. Piigert met een sublieme pass. Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso schiet op doel. Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:11

79e minuut.
Aliwenkura is nu in balbezit. Aliwenkura geeft een hoge lob. Piigert rent richting de bal. Piigert haalt uit met een fantastische trap. Kielich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:12

80e minuut.
Myllykoski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Myllykoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Myllykoski zal de hoekschop nemen. Barroso krijgt zijn hoofd ertegen. Kielich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Kandilli rent richting de bal. Kandilli geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:13

86e minuut.
Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert geeft de bal voor. Torp kan de bal niet met de borst controleren. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Lasończyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Piigert de bal. Piigert haalt uit met een fantastische trap. Kielich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - teresina city bulls 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peraltas J. 68%, teresina city bulls 32%.
Peraltas J. - teresina city bulls 0:14