Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infantes Gigantes Inter Rondônia
352 Tactiek 2021 532 BIL
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.7 gemiddelde waardering 60.6
goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański onderschept slim de pass. Golański passt de bal in één keer door. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Colina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 0:1

6e minuut.
Luca rent richting de bal. Luca speelt de bal door. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ren geeft de bal voor. de Oliveira kopt de bal weg. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Takó de bal onder controle te krijgen. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Krancevičius de bal. De Rada Placer onderschept slim de pass. De Rada Placer geeft een lange en hoge pass. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Dalglish probeert naar een medespeler te passen. Golański met een sublieme pass. Risotto probeert de bal met de borst te controleren. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 0:3

20e minuut.
Golański is nu in balbezit. Risotto is nu in balbezit. Golański geeft een lange en hoge pass. Luca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 0:4

21e minuut.
Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira is nu in balbezit. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Colina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 0:5

25e minuut.
Fontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Fontoura passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. Colina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
Golański verovert de bal door een tackle van achteren. Golański passt de bal in één keer door. Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Nadiack rent richting de bal. Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack begaat een overtreding. Nadiack krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Guignard geeft de bal voor. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli met een sublieme pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:5

39e minuut.
De Rada Placer probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira passt de bal met de wreef. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 77%, Inter Rondônia 23%.
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:5

48e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Golański met een sublieme pass. Luca rent richting de bal. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
D`Alise kopt de bal weg. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira met een sublieme pass. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Dalglish rent richting de bal. Dalglish geeft de bal voor. Luca kopt de bal weg. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ren geeft de bal voor. Fontoura kopt de bal weg. Golański geeft een lange en hoge pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Colina probeert naar een medespeler te passen. D`Alise controleert de bal met de borst. Golański is nu in balbezit. Golański geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Fontoura onderschept slim de pass. Fontoura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luca de bal. Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:6

68e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina speelt de bal door. Golański kopt de bal weg. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:7

78e minuut.
Mydlo geeft een lange en hoge pass. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca passt de bal met de wreef. de Oliveira is nu in balbezit. Risotto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
D`Alise rent richting de bal. D`Alise geeft een hoge lob. Ren heeft problemen om de bal te vangen. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. Colina bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golański neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:8

83e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański met een sublieme pass. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:9

85e minuut.
Bichado bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca met een sublieme pass. Klungelig pakt de Oliveira de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mydlo rent richting de bal. Mydlo geeft een lange en hoge pass. Risotto kopt de bal weg. Luca probeert de bal met de borst te controleren. Luca geeft een hoge lob. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Golański onderschept slim de pass. Golański geeft de bal voor. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 67%, Inter Rondônia 33%.
Infantes Gigantes - Inter Rondônia 1:10