Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 22:00
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Ernő Cipf
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 42252
Rio Branco Bolerage
4-1-2-1-2 SLDSLA Tactiek Toma!Solitario!
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sotero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotero geeft de bal voor. Lynch springt en kopt de bal. Nordmark maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Bolerage 0:1

15e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo geeft een hoge lob. Birro heeft problemen om de bal te vangen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ... Nordmark bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Baiano de bal. Gera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van do Carmo. Gera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paraschivu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Flores met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft de bal voor. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Nordmark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pará onderschept slim de pass. Pará met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass. Lynch springt en kopt de bal. Nordmark bokst de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Birro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
do Carmo rent richting de bal. do Carmo passt de bal zonder na te denken. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero geeft een hoge lob. Lynch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Sotero speelt de bal door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Nordmark maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Bolerage 0:2

35e minuut.
Pará met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Bolerage 0:3

41e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een hoge lob. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. Nordmark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Bolerage 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 62%, Bolerage 38%.
Rio Branco - Bolerage 0:4

46e minuut.
Tsiartas komt het veld opgelopen. Dănciulescu komt het veld opgelopen. Livaja komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pará heeft problemen om de bal te vangen. Pará passt de bal zonder na te denken. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Gullsvåg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lara zal de hoekschop nemen. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero schiet op doel. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Livaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Birro geeft een hoge lob. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dănciulescu speelt de bal door. Neves speelt de bal door. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pará geeft een hoge lob. Sotero rent richting de bal. Sotero geeft een lange en hoge pass. Lynch springt en kopt de bal. Livaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Bolerage 0:5

73e minuut.
Lira speelt de bal door. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara geeft een lange en hoge pass. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lara is nu in balbezit. Paraschivu begaat een overtreding. Lara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Carmo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Bolerage 0:6

77e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara passt de bal met de wreef. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Livaja bokst de bal weg.

82e minuut.
Baiano heeft problemen om de bal te vangen. Aleluia is nu in balbezit. Aleluia geeft de bal voor. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sotero is nu in balbezit. Sotero schiet op doel. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 66%, Bolerage 34%.
Rio Branco - Bolerage 0:6