Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fora777_Vasco VIOLA F.C.
amistoso-01 Tactiek 433newATT
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 51.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Stach is nu in balbezit. Stach geeft de bal voor. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Capitão de bal. Furtok rent richting de bal. Majcherek rent richting de bal. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cearense passt de bal met de wreef. Domingos is nu in balbezit. Remanso is nu in balbezit. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oponente neemt de hoekschop. Cearense krijgt zijn hoofd ertegen. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente geeft de bal voor. Daar is Dalglish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cearense is nu in balbezit. Cearense haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sykta kopt de bal weg. Oponente rent richting de bal. Oponente probeert naar een medespeler te passen. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente speelt de bal door. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper geeft een lange en hoge pass. Borba kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente geeft de bal voor. Domingos geeft een lange en hoge pass. Cearense maakt een snoekduik en kopt de bal. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:1

30e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente verovert de bal door een tackle van achteren. Oponente passt de bal in één keer door. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka schiet op doel. Pereda bokst de bal weg.

36e minuut.
Dalglish verovert de bal door een tackle van achteren. Remanso onderschept slim de pass. Dalglish begaat een overtreding. Dalglish krijgt een gele kaart. Remanso raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cearense neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sykta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Dalglish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos is nu in balbezit. Dalglish maakt een afschuwelijke overtreding. Dalglish krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Sykta kopt de bal weg. Domingos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sonvico. Sonvico krijgt een gele kaart. Domingos raakt geblesseerd tijdens het duel. Cearense zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domingos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 71%, VIOLA F.C. 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:1

46e minuut.
Bould komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sykta rent richting de bal. Sykta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valdo de bal onder controle te krijgen. Bould rent richting de bal. Bould draait met de bal, schiet en ... Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Oponente met een sublieme pass. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka passt de bal met de wreef. Bould is nu in balbezit. Bould geeft de bal voor. Paal! Domingos is nu in balbezit. Domingos draait met de bal, schiet en ... Pereda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Domingos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peralta de bal. Bould rent richting de bal. Bould schiet op doel. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:2

52e minuut.
Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso passt de bal met de wreef. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:3

55e minuut.
Sonvico is nu in balbezit. Sonvico passt de bal met de wreef. Ortega speelt de bal door. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alfaro trapt de bal weg. Oponente kopt de bal weg. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould draait met de bal, schiet en ... Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sykta rent richting de bal. Sykta passt de bal zonder na te denken. Bould probeert naar een medespeler te passen. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Domingos draait met de bal, schiet en ... Paal! Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gettka rent richting de bal. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:4

59e minuut.
Oponente met een sublieme pass. Klungelig pakt Bould de bal. Gettka rent richting de bal. Bould is nu in balbezit. Bould haalt uit met een fantastische trap. Pereda bokst de bal weg. Klungelig pakt Gettka de bal. Gettka schiet op doel. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peralta rent richting de bal. Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Gettka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:5

62e minuut.
Gettka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Remanso de bal. Remanso speelt de bal door. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:6

64e minuut.
Stach geeft een hoge lob. Gettka is nu in balbezit. Gettka geeft een hoge lob. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pereda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:7

67e minuut.
Bould heeft problemen om de bal te vangen. Bould passt de bal met de wreef. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka haalt uit met een fantastische trap. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:8

74e minuut.
Oponente controleert de bal met de borst. Oponente probeert naar een medespeler te passen. Domingos is nu in balbezit. Domingos draait met de bal, schiet en ... Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Sykta is nu in balbezit. Sykta geeft een hoge lob. Gettka rent richting de bal. Gettka draait met de bal, schiet en ... Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 1:9

78e minuut.
Oponente geeft een lange en hoge pass. Gettka rent richting de bal. Valdo rent richting de bal. Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Gettka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bould rent richting de bal. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos passt de bal in één keer door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves geeft een lange en hoge pass. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 2:9

86e minuut.
Pascoalino met een sublieme pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 65%, VIOLA F.C. 35%.
Fora777_Vasco - VIOLA F.C. 2:9