Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C Cruzeiro Futebol Clube
Aprimorada Tactiek COPA
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
8 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
47.5 gemiddelde waardering 54.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Kritikos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal in één keer door. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kritikos met een snelle inworp. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft een hoge lob. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Cruzeiro Futebol Clube 1:0

20e minuut.
Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Timić de bal. Itaqui rent richting de bal. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. Volpicella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pato Branco F C - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

29e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Kritikos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estevão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estevão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nascimento rent richting de bal. Nascimento draait met de bal, schiet en ... Volpicella probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cordbrünning is nu in balbezit. Sezginer geeft de bal voor. Nascimento rent richting de bal. Nascimento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Cruzeiro Futebol Clube 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 51%, Cruzeiro Futebol Clube 49%.
Pato Branco F C - Cruzeiro Futebol Clube 1:2

52e minuut.
Estevão geeft de bal voor. Andrada rent richting de bal. Malino maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Malino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Andrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yamashita met een snel genomen vrije trap. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada met een sublieme pass. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Yamashita speelt de bal door. Andrada rent richting de bal. Andrada met een sublieme pass. Nascimento rent richting de bal. Nascimento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada met een sublieme pass. Itaqui rent richting de bal. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dimitrić neemt vlug de vrije trap. Estevão is nu in balbezit. Estevão geeft de bal voor. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada geeft een hoge lob. Volpicella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kritikos met een snelle inworp. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Giacco rent richting de bal. Giacco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada passt de bal zonder na te denken. Nascimento rent richting de bal. Nascimento schiet op doel. Volpicella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Cruzeiro Futebol Clube 1:3

89e minuut.
Cordbrünning heeft problemen om de bal te vangen. Itaqui is nu in balbezit. Cordbrünning begaat een overtreding. Cordbrünning krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 59%, Cruzeiro Futebol Clube 41%.
Pato Branco F C - Cruzeiro Futebol Clube 1:3