Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLAHITS Psycotico fc
541 Tactiek psyco padrão
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 65
adequate Schieten incredible
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Evertson probeert naar een medespeler te passen. Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal zonder na te denken. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:1

6e minuut.
Zamora speelt de bal door. Kaczmarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp maakt een afschuwelijke overtreding. Verwimp krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kaczmarczyk passt de bal in één keer door. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:2

11e minuut.
Kostkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Colţan rent richting de bal. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:3

12e minuut.
Evertson is nu in balbezit. Evertson geeft een hoge lob. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kostkiewicz controleert de bal met de borst. Evertson geeft de bal voor. Colţan kan de bal niet met de borst controleren. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:4

15e minuut.
Colţan rent richting de bal. Kostkiewicz begaat een overtreding. Colţan raakt geblesseerd tijdens het duel. Reekers met een snel genomen vrije trap. Colţan springt en kopt de bal. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:5

17e minuut.
Kostkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reekers de bal onder controle te krijgen. Reekers probeert naar een medespeler te passen. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:6

19e minuut.
Gołaś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaś geeft de bal voor. Lozano kopt de bal weg. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:7

20e minuut.
Bäffler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulpa komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Gołaś speelt de bal door. Verwimp is nu in balbezit. Verwimp met een sublieme pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evertson neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:8

27e minuut.
Evertson probeert de bal met de borst te controleren. Evertson geeft de bal voor. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:9

30e minuut.
Pechlivanidis rent richting de bal. Troska begaat een overtreding. Pechlivanidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Reekers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colţan maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:10

32e minuut.
Brajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson onderschept slim de pass. Evertson probeert naar een medespeler te passen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Evertson met een sublieme pass. Colţan is nu in balbezit. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:11

34e minuut.
Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Lozano rent richting de bal. Kostkiewicz is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:12

35e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson onderschept slim de pass. Evertson geeft een lange en hoge pass. Colţan krijgt zijn hoofd ertegen. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:13

37e minuut.
Kostkiewicz onderschept slim de pass. Lozano is nu in balbezit. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Żyrkowski geeft een hoge lob. Troska rent richting de bal. Żyrkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żyrkowski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Kostkiewicz de bal. Verwimp is nu in balbezit. Verwimp geeft de bal voor. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lozano passt de bal met de wreef. Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson met een sublieme pass. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schiet op doel. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 78%, Psycotico fc 22%.
FLAHITS - Psycotico fc 0:13

47e minuut.
Bandera kopt de bal weg. Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp rent richting de bal. Verwimp geeft een lange en hoge pass. Lozano maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lozano probeert de bal met de borst te controleren. Bandera begaat een overtreding. Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reekers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colţan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:14

54e minuut.
Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp met een sublieme pass. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:15

55e minuut.
Evertson rent richting de bal. Evertson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano schiet op doel. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:16

55e minuut.
Grozăvescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Reekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reekers speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:17

63e minuut.
Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson passt de bal in één keer door. Reekers met een sublieme pass. Colţan is nu in balbezit. Colţan schiet op doel. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huruk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Evertson is nu in balbezit. Evertson passt de bal zonder na te denken. Reekers met een sublieme pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Evertson rent richting de bal. Evertson haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Verwimp passt de bal met de wreef. Bandera rent richting de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:18

74e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Sordyl kopt de bal weg. Reekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Reekers geeft een lange en hoge pass. Lozano springt en kopt de bal. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Kulpa de bal. Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:19

84e minuut.
Verwimp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sordyl speelt de bal door. Reekers speelt de bal door. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Colţan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Reekers passt de bal in één keer door. Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal met de wreef. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Psycotico fc 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 71%, Psycotico fc 29%.
FLAHITS - Psycotico fc 0:20