Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinatel Clube Atlético Piracicaba
Normal Tactiek 3B H
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 58.7
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen uitmuntend
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Coelho trapt de bal weg. Kotas rent richting de bal. Kotas passt de bal in één keer door. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotas rent richting de bal. Kotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:1

8e minuut.
Mossoró rent richting de bal. Mossoró passt de bal met de wreef. Kotas is nu in balbezit. Kotas geeft een hoge lob. Vanenurm maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ba kopt de bal weg. Stangaferro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vanenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanenurm geeft de bal voor. Kotas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vanenurm heeft problemen om de bal te vangen. Vanenurm geeft de bal voor. Kotas is nu in balbezit. Kotas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:2

15e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Fuchs met een sublieme pass. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró speelt de bal door. Vanenurm geeft de bal voor. Coelho bokst de bal weg. Kotas is nu in balbezit. Kotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:3

18e minuut.
Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm geeft de bal voor. Klungelig pakt Bertoldo de bal. Vanenurm geeft een hoge lob. Kotas springt en kopt de bal. Coelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Coelho trapt de bal weg. Vanenurm kopt de bal weg. Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fontenelle controleert de bal met de borst. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Matogrosso rent richting de bal. Mossoró onderschept slim de pass. Mossoró draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stangaferro speelt de bal door. Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm speelt de bal door. Kotas is nu in balbezit. Kotas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:4

37e minuut.
Stangaferro met de inworp. Ba met een sublieme pass. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertoldo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kotas is nu in balbezit. Kotas passt de bal zonder na te denken. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Coelho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Stangaferro met een sublieme pass. Daar is Kotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotas passt de bal met de wreef. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinatel 85%, Clube Atlético Piracicaba 15%.
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:4

47e minuut.
Ba heeft problemen om de bal te vangen. Ba passt de bal in één keer door. Kotas is nu in balbezit. Kotas geeft een lange en hoge pass. Mossoró maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Stangaferro speelt de bal door. Vanenurm heeft problemen om de bal te vangen. Vanenurm speelt de bal door. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:5

53e minuut.
Mossoró heeft problemen om de bal te vangen. Kotas rent richting de bal. Mossoró rent richting de bal. Mossoró draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanenurm geeft de bal voor. Mossoró kan de bal niet met de borst controleren. Bertoldo rent richting de bal. Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm geeft een hoge lob. Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Garrincha speelt de bal door. Petrucio is nu in balbezit. Ba met een sublieme pass. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Stangaferro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ba geeft een lange en hoge pass. Kotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Coelho met een harde bal richting middenveld. Stangaferro rent richting de bal. Stangaferro speelt de bal door. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft de bal voor. Coelho bokst de bal weg.

60e minuut.
Kotas is nu in balbezit. Kotas speelt de bal door. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró schiet op doel. Coelho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:6

61e minuut.
Daar is Kargul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ba probeert naar een medespeler te passen. Kotas met een sublieme pass. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stangaferro controleert de bal met de borst. Stangaferro geeft de bal voor. Mossoró krijgt zijn hoofd ertegen. Kotas geeft de bal voor. Mossoró krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:7

69e minuut.
Ba passt de bal zonder na te denken. Mossoró heeft problemen om de bal te vangen. Mossoró passt de bal in één keer door. Kotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Matogrosso trapt de bal weg van het doel. Ba kopt de bal weg. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Coelho bokst de bal weg. Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Stangaferro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft een hoge lob. Kotas krijgt zijn hoofd ertegen. Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kotas is nu in balbezit. Kotas probeert naar een medespeler te passen. Ba speelt de bal door. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Petrucio passt de bal in één keer door. Salvador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotas geeft een lange en hoge pass. Vanenurm heeft problemen om de bal te vangen. Vanenurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:8

77e minuut.
Fuchs geeft een hoge lob. Kotas rent richting de bal. Kotas passt de bal met de wreef. Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm draait met de bal, schiet en ... Coelho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:9

83e minuut.
Coelho speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stangaferro met een snelle inworp. Klungelig pakt Vanenurm de bal. Vanenurm geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stangaferro met een sublieme pass. Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm passt de bal in één keer door. Mossoró rent richting de bal. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stangaferro passt de bal zonder na te denken. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró passt de bal in één keer door. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft een hoge lob. Coelho bokst de bal weg.

90e minuut.
Coelho trapt de bal weg van het doel. Fontenelle kopt de bal weg. Mossoró rent richting de bal. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Coelho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinatel 87%, Clube Atlético Piracicaba 13%.
Pinatel - Clube Atlético Piracicaba 0:10