Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Flamengo-RO ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK
352 Tactiek ATQ
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 47
weak Schieten adequate
average Passen solid
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Soto rent richting de bal. Korányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poioco de bal. Floquinho rent richting de bal. Floquinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rosário is nu in balbezit. Rosário speelt de bal door. Floquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Floquinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:1

8e minuut.
Bulmaz is nu in balbezit. Bulmaz geeft een lange en hoge pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Floquinho is nu in balbezit. Floquinho schiet op doel. verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:2

11e minuut.
Inworp. Bahçevan met een snelle inworp. Sobrino rent richting de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Korányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floquinho is nu in balbezit. Floquinho speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:3

15e minuut.
Poioco heeft problemen om de bal te vangen. Floquinho rent richting de bal. Floquinho geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Badea onderschept slim de pass. Korányi is nu in balbezit. Korányi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Facoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sobrino de bal. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto krijgt een gele kaart.

35e minuut.
van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Rosário probeert naar een medespeler te passen. Floquinho is nu in balbezit. Floquinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Facoura geeft de bal voor. Rosário kopt de bal weg. Klungelig pakt Soto de bal. Floquinho is nu in balbezit. Floquinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:4

45e minuut.
Bulmaz passt de bal met de wreef. Istomin is nu in balbezit. Floquinho onderschept slim de pass. Floquinho schiet op doel. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 73%, ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 27%.
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:5

53e minuut.
Criciúma geeft een hoge lob. Bulmaz probeert naar een medespeler te passen. Badea heeft problemen om de bal te vangen. Floquinho onderschept slim de pass. Floquinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bahçevan met een snelle inworp. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debruyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Debruyn krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Criciúma probeert naar een medespeler te passen. Korányi geeft een lange en hoge pass. Floquinho kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Floquinho speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Cassa begaat een overtreding. Cassa krijgt een gele kaart. Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Floquinho komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rosário probeert naar een medespeler te passen. Floquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Floquinho speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz haalt uit met een fantastische trap. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:6

74e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi onderschept slim de pass. Korányi passt de bal in één keer door. Floquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Floquinho haalt uit met een fantastische trap. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Korányi met de inworp. Bulmaz speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:7

78e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Soto kopt de bal weg. Istomin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulmaz rent richting de bal. Bulmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Soto speelt de bal door. Rosário rent richting de bal. Rosário geeft een lange en hoge pass. Floquinho is nu in balbezit. Floquinho draait met de bal, schiet en ... Paal! Facoura heeft problemen om de bal te vangen. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz geeft een lange en hoge pass. Floquinho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flamengo-RO 77%, ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 23%.
FC Flamengo-RO - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 0:8