Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Topet10 Santos Football Club
Normal Tactiek iNOVA
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten matig
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Rochowiak passt de bal zonder na te denken. Labiş speelt de bal door. Neves met een sublieme pass. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santos Football Club 0:1

9e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Tapušković verovert de bal door een tackle van achteren. Tapušković passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santos Football Club 0:2

11e minuut.
Daar is Łubkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łubkowski. Scott wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scott kan niet meer verder spelen. Šternberk komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Šternberk heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pujalte is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Jakimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Šternberk haalt uit met een fantastische trap. Suzano controleert de bal met de borst. Suzano met een sublieme pass. Šternberk is nu in balbezit. Šternberk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Neves rent richting de bal. Neves probeert naar een medespeler te passen. Šternberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šternberk haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Rochowiak passt de bal in één keer door. Neves rent richting de bal. Neves passt de bal met de wreef. Šternberk is nu in balbezit. Šternberk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak speelt de bal door. Łubkowski is nu in balbezit. Šternberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šternberk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topet10 77%, Santos Football Club 23%.
Topet10 - Santos Football Club 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labiş geeft een hoge lob. Šternberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šternberk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Labiş geeft een lange en hoge pass. Neves heeft problemen om de bal te vangen. Łachowski onderschept slim de pass. Šternberk is nu in balbezit. Šternberk draait met de bal, schiet en ... Jakimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Inworp. Tapušković met een snelle inworp. Labiş probeert naar een medespeler te passen. Šternberk is nu in balbezit. Šternberk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Labiş rent richting de bal. Met opzet legt Pujalte zijn tegenspeler op de grond. Labiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sassi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neves kopt de bal weg. Łubkowski is nu in balbezit. Šternberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šternberk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trí Thắng geeft een hoge lob. Inworp. Suzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Łubkowski trapt de bal weg. Suzano geeft een hoge lob. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves schiet op doel. Paal! Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łachowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santos Football Club 0:3

83e minuut.
Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş onderschept slim de pass. Labiş met een sublieme pass. Šternberk rent richting de bal. Šternberk haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topet10 72%, Santos Football Club 28%.
Topet10 - Santos Football Club 0:3