Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurashiki F. Club Timinho F.C
goo Tactiek P2A2MDmed
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.4 gemiddelde waardering 66.5
zeer goed Schieten briljant
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Methol rent richting de bal. Methol passt de bal in één keer door. Eve is nu in balbezit. Eve draait met de bal, schiet en ... Moraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:1

10e minuut.
Methol is nu in balbezit. Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Methol zijn tegenspeler op de grond. Methol krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mendez passt de bal zonder na te denken. Eve probeert naar een medespeler te passen. Methol rent richting de bal. Methol haalt uit met een fantastische trap. Moraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:2

15e minuut.
Eve onderschept slim de pass. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve verovert de bal door een tackle van achteren. Eve draait met de bal, schiet en ... Moraes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:3

17e minuut.
Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta verovert de bal door een tackle van achteren. Perneta probeert naar een medespeler te passen. Eve rent richting de bal. Eve haalt uit met een fantastische trap. Moraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mărculescu rent richting de bal. Stollenwerk verovert de bal door een tackle van achteren. Stollenwerk passt de bal zonder na te denken. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas passt de bal met de wreef. Methol rent richting de bal. Methol schiet op doel. Moraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:4

30e minuut.
Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve passt de bal zonder na te denken. Methol is nu in balbezit. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:5

30e minuut.
Biggioggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve verovert de bal door een tackle van achteren. Gadea begaat een overtreding. Gadea krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez passt de bal zonder na te denken. Methol met een sublieme pass. Eve is nu in balbezit. Eve schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Biggioggero de bal. Perneta verovert de bal door een tackle van achteren. Gadea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Maguolo rent richting de bal. Maguolo geeft een hoge lob. Perneta kopt de bal weg. Eve is nu in balbezit. Eve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:7

41e minuut.
Methol draait met de bal, schiet en ... Moraes probeert naar een medespeler te passen. Pardal kopt de bal weg. Methol controleert de bal met de borst. Methol draait met de bal, schiet en ... Moraes bokst de bal weg.

43e minuut.
Pardal kopt de bal weg. Klungelig pakt Piękoś de bal. Methol is nu in balbezit. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurashiki F. Club 67%, Timinho F.C 33%.
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:8

46e minuut.
Perneta passt de bal met de wreef. Pardal rent richting de bal. Pardal passt de bal zonder na te denken. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:9

49e minuut.
Eve kopt de bal weg. Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol onderschept slim de pass. Methol haalt uit met een fantastische trap. Moraes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Piękoś de bal. Methol rent richting de bal. Methol draait met de bal, schiet en ... Moraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Perneta met een sublieme pass. Pardal heeft problemen om de bal te vangen. Pardal passt de bal met de wreef. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pardal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez geeft de bal voor. Eve krijgt zijn hoofd ertegen. Moraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Perneta probeert naar een medespeler te passen. Pardal is nu in balbezit. Pardal passt de bal met de wreef. Eve is nu in balbezit. Eve draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chomik geeft een lange en hoge pass. Dumitriu met een sublieme pass. Łoszkowski is nu in balbezit. Methol onderschept slim de pass. Methol draait met de bal, schiet en ... Moraes bokst de bal weg. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:10

67e minuut.
Tyrajski kopt de bal weg. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta passt de bal met de wreef. Daar is Eve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eve haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve geeft een lange en hoge pass. Moraes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vivas onderschept slim de pass. Vivas speelt de bal door. Methol rent richting de bal. Methol haalt uit met een fantastische trap. Moraes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:11

73e minuut.
Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski geeft de bal voor. Eve rent richting de bal. Eve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:12

74e minuut.
Tüske passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Biggioggero de bal. Biggioggero passt de bal in één keer door. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Cooper bokst de bal weg.

76e minuut.
Eve rent richting de bal. Łoszkowski is nu in balbezit. Methol verovert de bal door een tackle van achteren. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:13

78e minuut.
Perneta met een sublieme pass. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol passt de bal in één keer door. Eve rent richting de bal. Eve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Pardal met een snelle inworp. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een lange en hoge pass. Eve maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurashiki F. Club 63%, Timinho F.C 37%.
Kurashiki F. Club - Timinho F.C 0:13