Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furya Team Dream Theater F.C
541 Tactiek SWISS
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 58.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Belodedić geeft een hoge lob. Szala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alpler probeert naar een medespeler te passen. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maruszewski kopt de bal weg. Devoldere rent richting de bal. Devoldere passt de bal zonder na te denken. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosik is nu in balbezit. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Reh rent richting de bal. Tosik onderschept slim de pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stencel rent richting de bal. Stencel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman geeft een lange en hoge pass. Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een hoge lob. Tosik krijgt zijn hoofd ertegen. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel speelt de bal door. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:1

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stencel neemt de hoekschop. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik haalt uit met een fantastische trap. Belodedić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Reh kopt de bal weg. Tomasson probeert de bal met de borst te controleren. Tomasson geeft een hoge lob. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:2

30e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Klungelig pakt Tosik de bal. Pęcak is nu in balbezit. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Reh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Tosik is nu in balbezit. Tosik schiet op doel. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belodedić speelt de bal door. Alpler kopt de bal weg. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Belodedić speelt de bal door. Tomasson kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrugem de bal. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:3

37e minuut.
Alpler is nu in balbezit. Alpler passt de bal met de wreef. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Belodedić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stencel rent richting de bal. Stencel geeft de bal voor. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:4

40e minuut.
Daar is Reh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reh geeft de bal voor. Alpler is nu in balbezit. Alpler geeft een hoge lob. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pęcak geeft een hoge lob. Alpler rent richting de bal. Alpler passt de bal met de wreef. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een hoge lob. Tosik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 79%, Dream Theater F.C 21%.
Furya Team - Dream Theater F.C 0:5

46e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson speelt de bal door. Stencel rent richting de bal. Stencel haalt uit met een fantastische trap. Belodedić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:6

48e minuut.
Tomasson probeert naar een medespeler te passen. Stencel rent richting de bal. Stencel passt de bal zonder na te denken. Tosik is nu in balbezit. Tosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pęcak kopt de bal weg. Stencel heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel verovert de bal door een tackle van achteren. Stencel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:7

55e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson probeert naar een medespeler te passen. Pęcak met een sublieme pass. Tosik is nu in balbezit. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tosik is nu in balbezit. Ferrugem is nu in balbezit. Stencel verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik is nu in balbezit. Tosik draait met de bal, schiet en ... Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tomasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal in één keer door. Tosik rent richting de bal. Tosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wahyudi probeert naar een medespeler te passen. Alpler is nu in balbezit. Alpler passt de bal zonder na te denken. Stencel rent richting de bal. Stencel schiet op doel. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:8

67e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Stencel is nu in balbezit. Stencel draait met de bal, schiet en ... Ferrugem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Reh geeft de bal voor. Neise kopt de bal weg. Maruszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tosik rent richting de bal. Tosik haalt uit met een fantastische trap. Belodedić bokst de bal weg. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal in één keer door. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Stencel met de inworp. Reh rent richting de bal. Tosik onderschept slim de pass. Tosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:9

79e minuut.
Devoldere verovert de bal door een tackle van achteren. Devoldere speelt de bal door. Pęcak heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak geeft een hoge lob. Tosik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Devoldere geeft een lange en hoge pass. Pęcak rent richting de bal. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:10

87e minuut.
Reh rent richting de bal. Reh geeft de bal voor. Inworp. Tomasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alpler geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:11

88e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stencel met de inworp. Tomasson rent richting de bal. Tomasson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tosik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Dream Theater F.C 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 85%, Dream Theater F.C 15%.
Furya Team - Dream Theater F.C 0:12