Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irreal Madrid F.C Porto FC Viamonense
4 3 3 - v1 Tactiek 5221
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 35
good Schieten good
weak Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Pinedo probeert naar een medespeler te passen. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco geeft de bal voor. Savran is nu in balbezit. Savran draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato geeft een hoge lob. Sobis kopt de bal weg. Savran bereikt de bal nog maar net als eerste. Savran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Depp met een sublieme pass. Vag met een sublieme pass. Wolny rent richting de bal. Wolny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Repeteco rent richting de bal. Vag verovert de bal door een tackle van achteren. Vag geeft een hoge lob. Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny schiet op doel. Cordeiro bokst de bal weg.

37e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Repeteco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depp. Depp krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pinedo onderschept slim de pass. Pinedo geeft een hoge lob. Savran bereikt de bal nog maar net als eerste. Savran schiet op doel. Rovegno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Sagaz onderschept slim de pass. Sagaz geeft een hoge lob. Vag is nu in balbezit. Vag draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Árki rent richting de bal. Árki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Porto FC Viamonense 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 60%, Porto FC Viamonense 40%.
Irreal Madrid F.C - Porto FC Viamonense 1:0

61e minuut.
Repeteco geeft de bal voor. Depp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kroczek kopt de bal weg. Wolny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolny schiet op doel. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Porto FC Viamonense 2:0

64e minuut.
Vag probeert de bal met de borst te controleren. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco passt de bal in één keer door. Savran is nu in balbezit. Savran draait met de bal, schiet en ... Rovegno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Wolny rent richting de bal. Wolny schiet op doel. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Porto FC Viamonense 3:0

85e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Salazar passt de bal zonder na te denken. Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny schiet op doel. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Porto FC Viamonense 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 44%, Porto FC Viamonense 56%.
Irreal Madrid F.C - Porto FC Viamonense 4:0