Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Swiss
segura que vai.. Tactiek umvolante
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Muzi rent richting de bal. Muzi geeft de bal voor. Gail met een sublieme pass. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Diviak rent richting de bal. Kerský onderschept slim de pass. Sandrin speelt de bal door. Gail geeft een hoge lob. Gutović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sandrin is nu in balbezit. Sandrin passt de bal zonder na te denken. Gail probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gail geeft de bal voor. Setién kopt de bal weg. Gail speelt de bal door. Klungelig pakt Gutović de bal. Gutović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kerský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Øhlenschlæger de bal. Gutović is nu in balbezit. Gutović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Huinca is nu in balbezit. Gail onderschept slim de pass. Gail geeft een lange en hoge pass. Gutović is nu in balbezit. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 65%, Swiss 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birita Boys - Swiss 0:0

49e minuut.
Queirós speelt de bal door. Muzi met een sublieme pass. Gail rent richting de bal. Gail geeft de bal voor. Gutović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Swiss 0:1

60e minuut.
Gail speelt de bal door. Queirós rent richting de bal. Queirós passt de bal met de wreef. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Setién is nu in balbezit. Muzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Setién raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Swiss 0:2

71e minuut.
Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós passt de bal met de wreef. Gail probeert naar een medespeler te passen. Setién is nu in balbezit. Setién haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Setién bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail is nu in balbezit. Gail geeft een lange en hoge pass. Gutović is nu in balbezit. Gutović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kerský probeert naar een medespeler te passen. Gail rent richting de bal. Gail geeft een hoge lob. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Muzi is nu in balbezit. Muzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Rżeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queirós rent richting de bal. Queirós geeft een hoge lob. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 63%, Swiss 37%.
Birita Boys - Swiss 0:2