Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horriver Santa Tereza F.C.
Titular Tactiek _4312_
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Miličković probeert naar een medespeler te passen. Fernández Escribano is nu in balbezit. Meiri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Escribano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reynolds neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moik trapt de bal weg. Asilefe kopt de bal weg. Rozhukaniec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Santa Tereza F.C. 0:1

11e minuut.
Miličković is nu in balbezit. Miličković passt de bal zonder na te denken. Manole rent richting de bal. Fernández Escribano verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Asilefe is nu in balbezit. Asilefe passt de bal in één keer door. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana haalt uit met een fantastische trap. Meroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Santa Tereza F.C. 0:2

24e minuut.
Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrón onderschept slim de pass. Porrón probeert naar een medespeler te passen. Mezzana rent richting de bal. Mezzana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Reynolds passt de bal in één keer door. Moyano controleert de bal met de borst. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano geeft een hoge lob. García Salgado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Santa Tereza F.C. 1:2

35e minuut.
Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hombre onderschept slim de pass. Hombre met een sublieme pass. Miličković is nu in balbezit. Miličković geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Moik bokst de bal weg.

38e minuut.
Manole onderschept slim de pass. Asilefe is nu in balbezit. Mezzana rent richting de bal. Mezzana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Reynolds verovert de bal door een tackle van achteren. Manole probeert naar een medespeler te passen. Porrón geeft een lange en hoge pass. Rozhukaniec rent richting de bal. De bal raakt de paal. Rozhukaniec is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porrón neemt de hoekschop. Rozhukaniec controleert de bal met de borst. Rozhukaniec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 58%, Santa Tereza F.C. 42%.
Horriver - Santa Tereza F.C. 1:2

52e minuut.
Fernández Escribano speelt de bal door. Miličković is nu in balbezit. Porrón maakt een afschuwelijke overtreding. Porrón krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Miličković raakt geblesseerd tijdens het duel. Hombre met een snel genomen vrije trap. Krukowiecki geeft een hoge lob. Rozhukaniec kopt de bal weg. Mezzana rent richting de bal. Mezzana schiet op doel. Meroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Manser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porrón met een snelle inworp. Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lavados kopt de bal weg. Porrón heeft problemen om de bal te vangen. Porrón met een sublieme pass. Mezzana rent richting de bal. Mezzana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Dajk probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Doekhi ... Strafschop! Rozhukaniec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Asilefe neemt zijn aanloop. Meroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manser controleert de bal met de borst. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Santa Tereza F.C. 1:3

65e minuut.
Rozhukaniec rent richting de bal. Doekhi onderschept slim de pass. Doekhi probeert naar een medespeler te passen. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Santa Tereza F.C. 1:4

67e minuut.
Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowiecki geeft een hoge lob. Mezzana rent richting de bal. Mezzana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Miličković rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hombre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Miličković de bal. Miličković geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hombre bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrón onderschept slim de pass. Porrón met een sublieme pass. Mezzana rent richting de bal. Mezzana haalt uit met een fantastische trap. Meroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole verovert de bal door een tackle van achteren. Manole geeft een lange en hoge pass. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Asilefe passt de bal in één keer door. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dajk neemt de hoekschop. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana draait met de bal, schiet en ... Meroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 69%, Santa Tereza F.C. 31%.
Horriver - Santa Tereza F.C. 1:4