Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Boa Morte FC
r1 Tactiek Kairós III
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 61.7
matig Schieten goed
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Calami rent richting de bal. Calami passt de bal in één keer door. Puk rent richting de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:1

12e minuut.
Calami is nu in balbezit. Calami geeft een hoge lob. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:2

13e minuut.
Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek passt de bal zonder na te denken. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:3

16e minuut.
Zabadeusz rent richting de bal. Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Puk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kujawski de bal onder controle te krijgen. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Puk is nu in balbezit. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:4

18e minuut.
Vonášek rent richting de bal. Puk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vonášek. Puk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Remanso wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Puk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziarkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:5

22e minuut.
Krychowiak speelt de bal door. Vilela rent richting de bal. Vilela passt de bal met de wreef. Calami is nu in balbezit. Calami geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Puk is nu in balbezit. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Vonášek speelt de bal door. Daar is Puk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Remanso passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. Puk rent richting de bal. Puk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:6

33e minuut.
Remanso probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal zonder na te denken. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg. Klungelig pakt Kujawski de bal. Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziarkowski komt bij de bal en schiet. Puk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kumanov geeft een hoge lob. Bogdán rent richting de bal. Calami rent richting de bal. Calami geeft een lange en hoge pass. Puk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calami de bal. Calami geeft een lange en hoge pass. Alstander maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Suwak controleert de bal met de borst. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk onderschept slim de pass. Puk schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 85%, Boa Morte FC 15%.
galo forte fc - Boa Morte FC 0:7

46e minuut.
Puk is nu in balbezit. Puk passt de bal met de wreef. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander onderschept slim de pass. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Puk speelt de bal door. Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft een hoge lob. Alstander maakt een snoekduik en kopt de bal. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:8

54e minuut.
Calami kopt de bal weg. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso geeft een hoge lob. Puk is nu in balbezit. Puk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:9

58e minuut.
Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak passt de bal in één keer door. Vilela probeert de bal aan de voet te houden. Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Remanso is nu in balbezit. Vonášek onderschept slim de pass. Vonášek met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Calami rent richting de bal. Calami geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alstander de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Kujawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puk krijgt zijn hoofd ertegen. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:10

75e minuut.
Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:11

80e minuut.
Puk passt de bal zonder na te denken. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alstander de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ziarkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godoy met een sublieme pass. Remanso kopt de bal weg. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ziarkowski passt de bal met de wreef. Alstander rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziarkowski neemt de hoekschop. Alstander krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft de bal voor. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg. Puk is nu in balbezit. Puk draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Boa Morte FC 0:12

87e minuut.
Bogdán rent richting de bal. Calami rent richting de bal. Calami speelt de bal door. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 80%, Boa Morte FC 20%.
galo forte fc - Boa Morte FC 0:12