Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
666 All Stars Isotopes Strikers
343 adaptado Tactiek 5-2V-1PE-2
54% Balbezit 46%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45.6 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten very good
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Tzelepis passt de bal in één keer door. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulter met een sublieme pass. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski draait met de bal, schiet en ... Ballek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Chloccarelli heeft problemen om de bal te vangen. Chloccarelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Lantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski haalt uit met een fantastische trap. Ballek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trọng Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski onderschept slim de pass. Szibalski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Coulter met een sublieme pass. Mnich is nu in balbezit. Mnich passt de bal in één keer door. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski haalt uit met een fantastische trap. Ballek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Isotopes Strikers 0:1

27e minuut.
Querubim geeft de bal voor. Canabrava kopt de bal weg. Szibalski rent richting de bal. Szibalski schiet op doel. Ballek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Isotopes Strikers 0:2

32e minuut.
Querubim met een snelle inworp. Coulter rent richting de bal. Coulter passt de bal zonder na te denken. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Chodkiewicz geeft de bal voor. Coulter rent richting de bal. Coulter geeft een hoge lob. Canabrava rent richting de bal. Canabrava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava draait met de bal, schiet en ... Ballek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szibalski passt de bal met de wreef. Kafkasoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kafkasoğlu onderschept slim de pass. Canabrava rent richting de bal. Canabrava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Isotopes Strikers 0:3

39e minuut.
Varga heeft problemen om de bal te vangen. Corbu rent richting de bal. Coulter is nu in balbezit. Coulter geeft de bal voor. Canabrava springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ballek met een harde bal richting middenveld. Daar is Tzelepis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chloccarelli probeert naar een medespeler te passen. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava haalt uit met een fantastische trap. Ballek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mnich rent richting de bal. Mnich passt de bal zonder na te denken. Daar is Kafkasoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski schiet op doel. Ballek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Coulter geeft een hoge lob. Kafkasoğlu kopt de bal weg. Lantos heeft problemen om de bal te vangen. Szibalski onderschept slim de pass. Szibalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 74%, Isotopes Strikers 26%.
666 All Stars - Isotopes Strikers 0:3

46e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava rent richting de bal. Canabrava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Lantos passt de bal zonder na te denken. Chodkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski schiet op doel. Ballek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Chodkiewicz speelt de bal door. Inworp. Sanz met de inworp. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulter geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava draait met de bal, schiet en ... Ballek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkasoğlu onderschept slim de pass. Kafkasoğlu geeft de bal voor. Coulter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kafkasoğlu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canabrava controleert de bal met de borst. Canabrava draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Coulter verovert de bal door een tackle van achteren. Coulter passt de bal in één keer door. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava draait met de bal, schiet en ... Ballek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Isotopes Strikers 0:4

62e minuut.
Querubim onderschept slim de pass. Pokorny onderschept slim de pass. Coulter maakt een afschuwelijke overtreding. Coulter krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Hoàng Quốc kopt de bal weg. Coulter controleert de bal met de borst. Coulter geeft een lange en hoge pass. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Corbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanz is nu in balbezit. Sanz geeft een hoge lob. Mnich geeft een hoge lob. Szibalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 72%, Isotopes Strikers 28%.
666 All Stars - Isotopes Strikers 0:4