Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marajoara F C Ataíde F.C
Palmeiras 532x Tactiek TDS ataque
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 60.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Bystranowski met een sublieme pass. Pavliček is nu in balbezit. Pavliček probeert naar een medespeler te passen. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ... Ceuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Paterno is nu in balbezit. Paterno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derrien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrien draait met de bal, schiet en ... Ceuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - Ataíde F.C 0:1

15e minuut.
Muguruza kopt de bal weg. Mairena geeft een lange en hoge pass. Drăgoi probeert de bal met de borst te controleren. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. Šašlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Pruna met de inworp. Bystranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystranowski draait met de bal, schiet en ... Šašlik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marajoara F C - Ataíde F.C 1:1

23e minuut.
Paterno geeft een lange en hoge pass. Kessler kopt de bal weg. Derrien met een sublieme pass. Daar is Šustić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šustić haalt uit met een fantastische trap. Ceuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Muguruza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantini verovert de bal door een tackle van achteren. Amantini geeft een hoge lob. Šustić rent richting de bal. Šustić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - Ataíde F.C 1:2

29e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Šustić kopt de bal weg. Derrien rent richting de bal. Derrien schiet op doel. Ceuta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - Ataíde F.C 1:3

36e minuut.
Pavliček geeft een lange en hoge pass. Derrien rent richting de bal. Zawidowski rent richting de bal. Derrien verovert de bal door een tackle van achteren. Derrien draait met de bal, schiet en ... Ceuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Yamashiro met een sublieme pass. Paterno is nu in balbezit. Paterno speelt de bal door. Derrien rent richting de bal. Derrien schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Derrien rent richting de bal. Derrien geeft een hoge lob. Daar is Zawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrien is nu in balbezit. Derrien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yamashiro probeert de bal met de borst te controleren. Pruna rent richting de bal. Met opzet legt Yamashiro zijn tegenspeler op de grond. Yamashiro krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Amantini rent richting de bal. Amantini speelt de bal door. Paterno speelt de bal door. Šustić rent richting de bal. Šustić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 71%, Ataíde F.C 29%.
Marajoara F C - Ataíde F.C 1:3

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Claverio de bal onder controle te krijgen. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Derrien rent richting de bal. Derrien haalt uit met een fantastische trap. Ceuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bystranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystranowski geeft de bal voor. Pavliček met een sublieme pass. Derrien heeft problemen om de bal te vangen. Derrien draait met de bal, schiet en ... Ceuta bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Kessler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mairena bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantini verovert de bal door een tackle van achteren. Amantini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šustić stond buitenspel. Formela komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Stono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paterno met een snelle inworp. Yamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashiro geeft de bal voor. Ceuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Caballero geeft een hoge lob. Lönnroth probeert de bal met de borst te controleren. Muguruza rent richting de bal. Derrien onderschept slim de pass. Derrien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pavliček geeft de bal voor. Paterno is nu in balbezit. Paterno met een sublieme pass. Derrien is nu in balbezit. Derrien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 80%, Ataíde F.C 20%.
Marajoara F C - Ataíde F.C 1:3