Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Luis F.C. Winners F.C.
4-2-3 Tactiek invisibilidade3
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


11e minuut.
Kul heeft problemen om de bal te vangen. Kul geeft de bal voor. Dinulescu probeert de bal aan de voet te houden. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:0

21e minuut.
Romano is nu in balbezit. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano is nu in balbezit. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Souto geeft de bal voor. Cornel probeert naar een medespeler te passen. Filho kopt de bal weg. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Filho probeert de bal aan de voet te houden. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly speelt de bal door. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chytrák is nu in balbezit. Chytrák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pekcesur de bal. Pekcesur geeft de bal voor. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 62%, Winners F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:1

46e minuut.
Kuziel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Šepelj geeft een hoge lob. Sankiewicz speelt de bal door. Chytrák kopt de bal weg. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kuziel speelt de bal door. Pekcesur speelt de bal door. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahálka komt het veld opgelopen. Mauceri komt het veld opgelopen. Widacha komt het veld opgelopen. Pedroni komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kuziel passt de bal met de wreef. Rzepicha is nu in balbezit. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Šepelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šepelj probeert naar een medespeler te passen. Widacha is nu in balbezit. Widacha draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:2

68e minuut.
Camaronês speelt de bal door. Daar is Pekcesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekcesur geeft een hoge lob. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha schiet op doel. Sankiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pekcesur kan de bal niet met de borst controleren. Pekcesur passt de bal zonder na te denken. Daar is Sangaletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:3

74e minuut.
Rachwał passt de bal zonder na te denken. Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:4

77e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur speelt de bal door. Widacha is nu in balbezit. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rzepicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha geeft een lange en hoge pass. Mauceri geeft de bal voor. Pedroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:5

82e minuut.
García Sánchez rent richting de bal. Sangaletti is nu in balbezit. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz bokst de bal weg. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:6

85e minuut.
Mauceri verovert de bal door een tackle van achteren. Mauceri probeert naar een medespeler te passen. Pekcesur met een sublieme pass. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz bokst de bal weg. Pedroni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuziel neemt de hoekschop. Widacha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filho krijgt een gele kaart. Widacha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuziel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:7

87e minuut.
Mauceri probeert naar een medespeler te passen. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 1:8

88e minuut.
Güneşoğlu passt de bal zonder na te denken. Kul geeft de bal voor. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ... Cornel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Winners F.C. 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 76%, Winners F.C. 24%.
São Luis F.C. - Winners F.C. 2:8