Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Barreto Atlético de Biribas
433 Tactiek 20k
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.2 gemiddelde waardering 70.6
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Yağın probeert de bal met de borst te controleren. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens is nu in balbezit. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak schiet op doel. Rycak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcher onderschept slim de pass. Malcher passt de bal in één keer door. Iug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Janheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Janheden geeft een lange en hoge pass. Daar is Moorkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iug is nu in balbezit. Iug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl passt de bal met de wreef. Oliveros geeft een hoge lob. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Molak draait met de bal, schiet en ... Moorkens probeert de bal aan de voet te houden. Malcher rent richting de bal. Malcher haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Batsalov verovert de bal door een tackle van achteren. Batsalov geeft de bal voor. Iug is nu in balbezit. Iug haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:1

24e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Stančić verovert de bal door een tackle van achteren. Stančić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malcher de bal. Malcher haalt uit met een fantastische trap. Rycak bokst de bal weg.

25e minuut.
Oliveros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janheden is nu in balbezit. Janheden passt de bal zonder na te denken. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ... Rycak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oliveros neemt de hoekschop. Molak krijgt zijn hoofd ertegen. Rycak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stančić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bigus de bal. Janheden onderschept slim de pass. Janheden geeft een hoge lob. Malcher springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molak maakt een snoekduik en kopt de bal. Rycak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:2

30e minuut.
Daar is Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros speelt de bal door. Iug rent richting de bal. Iug schiet op doel. Rycak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:3

32e minuut.
Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın onderschept slim de pass. Iug is nu in balbezit. Iug haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dincă rent richting de bal. Nyúl speelt de bal door. Stančić geeft de bal voor. Iug maakt een snoekduik en kopt de bal. Rycak bokst de bal weg. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 74%, Atlético de Biribas 26%.
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:4

48e minuut.
Iug rent richting de bal. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug verovert de bal door een tackle van achteren. Iug schiet op doel. Rycak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:5

50e minuut.
Fengxian probeert de bal aan de voet te houden. Garafulic rent richting de bal. Fengxian onderschept slim de pass. Fengxian geeft de bal voor. Iug springt en kopt de bal. Rycak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:6

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oliveros neemt de hoekschop. Iug probeert de bal met de borst te controleren. Iug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:7

55e minuut.
Malcher passt de bal met de wreef. Molak rent richting de bal. Molak passt de bal met de wreef. Iug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Iug verovert de bal door een tackle van achteren. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug schiet op doel. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:8

59e minuut.
Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Iug rent richting de bal. Iug haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rycak speelt de bal door. Stančić kopt de bal weg. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros geeft een lange en hoge pass. Molak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Janheden speelt de bal door. Iug is nu in balbezit. Yağın legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iug is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iug zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rycak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:9

68e minuut.
Rycak met een sublieme pass. Fengxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengxian passt de bal in één keer door. Daar is Malcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Janheden geeft de bal voor. Moorkens kopt de bal weg. Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iug onderschept slim de pass. Iug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Janheden onderschept slim de pass. Janheden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yağın de bal. Iug is nu in balbezit. Iug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:10

76e minuut.
Yağın kopt de bal weg. Oliveros speelt de bal door. Klungelig pakt Dincă de bal. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Janheden geeft een hoge lob. Malcher kopt de bal weg. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ... Rycak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Iug is nu in balbezit. Iug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vahanyan passt de bal in één keer door. Janheden rent richting de bal. Janheden passt de bal zonder na te denken. Iug rent richting de bal. Iug schiet op doel. Rycak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janheden zal de hoekschop nemen. Iug maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Molak is nu in balbezit. Moorkens verovert de bal door een tackle van achteren. Moorkens geeft de bal voor. Daar is Malcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcher schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:11

90e minuut.
Batsalov verovert de bal door een tackle van achteren. Batsalov geeft de bal voor. Malcher rent richting de bal. Malcher draait met de bal, schiet en ... Rycak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 77%, Atlético de Biribas 23%.
Vila Barreto - Atlético de Biribas 0:12