Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urutaí FC LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE
2024 Tactiek Rollo Rollo 2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.6 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Rocha de bal. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:1

5e minuut.
Zagalo is nu in balbezit. Ringo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munzón. Munzón krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal met de wreef. Ringo rent richting de bal. Ringo draait met de bal, schiet en ... Żółkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Binggeli is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha geeft de bal voor. Carmona springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. O´Donnell speelt de bal door. Hernandez geeft een hoge lob. Rocha speelt de bal door. Ringo rent richting de bal. Ringo draait met de bal, schiet en ... Żółkowski bokst de bal weg. Daar is Qingshu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:2

11e minuut.
Żółkowski speelt de bal door. Garms kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Munzón de bal onder controle te krijgen. Ringo rent richting de bal. Ringo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dambor rent richting de bal. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias geeft een hoge lob. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Binggeli kopt de bal weg. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sputnik passt de bal met de wreef. Ringo rent richting de bal. Laurenti rent richting de bal. Ringo onderschept slim de pass. Ringo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel. Żółkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:3

26e minuut.
Kefalidis speelt de bal door. Munzón rent richting de bal. Munzón passt de bal zonder na te denken. Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo draait met de bal, schiet en ... Żółkowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona speelt de bal door. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:4

34e minuut.
Thailandes met de inworp. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha geeft een hoge lob. Carmona krijgt zijn hoofd ertegen. Żółkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urutaí FC 65%, LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 35%.
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:4

49e minuut.
Zagalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zagalo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ringo maakt een snoekduik en kopt de bal. Żółkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:5

51e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal in één keer door. Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:6

63e minuut.
Inworp. Probierz komt het veld opgelopen. Karlovic komt het veld opgelopen. Koral komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal met de wreef. Ringo is nu in balbezit. Ringo haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:7

66e minuut.
Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo schiet op doel. Żółkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:8

72e minuut.
Saraiva onderschept slim de pass. Saraiva geeft een hoge lob. Rocha kopt de bal weg. Ringo probeert de bal met de borst te controleren. Ringo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:9

76e minuut.
Matias onderschept slim de pass. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis passt de bal met de wreef. Koral is nu in balbezit. Koral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Valente speelt de bal door. Ringo is nu in balbezit. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urutaí FC 53%, LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 47%.
Urutaí FC - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:10