Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vascão da Grana SPFC Barreiras City
entra nao Tactiek 4.1.3.1.1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.3 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Di Campo geeft de bal voor. Hałaczkiewicz kopt de bal weg. Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean geeft een hoge lob. Nascimento springt en kopt de bal. Rousselet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen geeft een lange en hoge pass. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:1

12e minuut.
Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Aquilanti rent richting de bal. Piankowski met een sublieme pass. Öberg is nu in balbezit. Öberg haalt uit met een fantastische trap. Pangraţiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Oprean speelt de bal door. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz passt de bal zonder na te denken. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:2

36e minuut.
Nascimento speelt de bal door. Klungelig pakt Oprean de bal. Oprean passt de bal met de wreef. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rousselet bokst de bal weg.

39e minuut.
Aquilanti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pintilii komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hałaczkiewicz kopt de bal weg. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rousselet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vascão da Grana 56%, SPFC Barreiras City 44%.
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iser komt het veld opgelopen. Bardaş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean met een sublieme pass. Daar is Hałaczkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rousselet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:4

69e minuut.
Ignácio met een sublieme pass. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Trolesi begaat een overtreding. Trolesi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Demirbüker speelt de bal door. Garotinho is nu in balbezit. Nascimento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nascimento krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento rent richting de bal. Nascimento passt de bal in één keer door. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rousselet bokst de bal weg.

74e minuut.
Di Campo geeft een hoge lob. Trolesi rent richting de bal. Hałaczkiewicz onderschept slim de pass. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rousselet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:5

81e minuut.
Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker passt de bal zonder na te denken. Iser speelt de bal door. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rousselet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Arnesen geeft een hoge lob. Oprean rent richting de bal. Oprean met een sublieme pass. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vascão da Grana 59%, SPFC Barreiras City 41%.
Vascão da Grana - SPFC Barreiras City 0:5