Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Expressinho Tricolor
B-1 Tactiek 5-2-3 A
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 63
redelijk Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Zygmuntowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Araújo kopt de bal weg. Norma is nu in balbezit. Norma schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma draait met de bal, schiet en ... Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:1

10e minuut.
Teodoro is nu in balbezit. Teodoro passt de bal in één keer door. de Araújo speelt de bal door. Norma rent richting de bal. Norma schiet op doel. Pazur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esteves neemt de hoekschop. de Araújo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cardozo met een sublieme pass. Daar is Norma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fam. Fam krijgt een gele kaart. Norma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Esteves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:2

14e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves geeft de bal voor. Kříž bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo onderschept slim de pass. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Pazur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Araújo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:3

16e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma onderschept slim de pass. Norma haalt uit met een fantastische trap. Pazur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esteves zal de hoekschop nemen. Daar is Kříž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:4

17e minuut.
Fam speelt de bal door. Klungelig pakt Kříž de bal. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Norma is nu in balbezit. Norma met een sublieme pass. de Araújo rent richting de bal. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Pazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Teodoro kopt de bal weg. Norma is nu in balbezit. Norma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:5

31e minuut.
Esteves speelt de bal door. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo speelt de bal door. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro schiet op doel. Pazur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 65%, Expressinho Tricolor 35%.
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:5

68e minuut.
Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski probeert naar een medespeler te passen. Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een hoge lob. Norma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
de Araújo met een sublieme pass. Teodoro is nu in balbezit. de Araújo met een sublieme pass. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Quiroz met een sublieme pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. de Araújo maakt een snoekduik en kopt de bal. Pazur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Pazur bokst de bal weg. Norma is nu in balbezit. Norma probeert naar een medespeler te passen. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo schiet op doel. Pazur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 73%, Expressinho Tricolor 27%.
Colinas F.c - Expressinho Tricolor 0:5