Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.C. Pouca Telha Grêmio Foot Ball Porto Alegrense
2x2 Tactiek Junior
47% Balbezit 53%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 80
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 66.7
average Schieten incredible
weak Passen incredible
weak Verdedigen good


1e minuut.
Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili met een sublieme pass. Golan rent richting de bal. Golan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:1

4e minuut.
Przywózki passt de bal zonder na te denken. Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic probeert naar een medespeler te passen. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sukhishvili neemt de hoekschop. Scibetta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golan is nu in balbezit. Golan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:2

6e minuut.
Przywózki passt de bal met de wreef. do Acre met een sublieme pass. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:3

8e minuut.
Scibetta verovert de bal door een tackle van achteren. Scibetta geeft een hoge lob. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:4

9e minuut.
Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki met een sublieme pass. Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic geeft een lange en hoge pass. Golan krijgt zijn hoofd ertegen. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:5

10e minuut.
do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre probeert naar een medespeler te passen. Golan rent richting de bal. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:6

11e minuut.
Zoetemelk met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sukhishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scibetta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sukhishvili kopt de bal weg. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvão rent richting de bal. Scibetta verovert de bal door een tackle van achteren. Scibetta schiet op doel. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golan is nu in balbezit. Golan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:7

14e minuut.
Galvão geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukhishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golan rent richting de bal. Golan schiet op doel. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Przywózki passt de bal met de wreef. Golan is nu in balbezit. Golan passt de bal in één keer door. Scibetta rent richting de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sukhishvili neemt de hoekschop. Golan springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:8

17e minuut.
do Acre rent richting de bal. do Acre probeert naar een medespeler te passen. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:9

18e minuut.
Galvão met een sublieme pass. Klungelig pakt Zoetemelk de bal. Zoetemelk geeft een hoge lob. Scibetta rent richting de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:10

19e minuut.
do Acre kopt de bal weg. Galvão probeert de bal met de borst te controleren. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:11

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przywózki met de inworp. Sukhishvili speelt de bal door. Golan rent richting de bal. Golan draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sukhishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Przywózki verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Golan is nu in balbezit. Golan schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:12

22e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Galvão rent richting de bal. Galvão geeft een hoge lob. Golan is nu in balbezit. Golan probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:13

24e minuut.
Przywózki met een snelle inworp. Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili passt de bal in één keer door. Golan rent richting de bal. Golan schiet op doel. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukhishvili zal de hoekschop nemen. Golan maakt een snoekduik en kopt de bal. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scibetta rent richting de bal. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:14

27e minuut.
Scibetta probeert naar een medespeler te passen. Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Scibetta de bal. Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili passt de bal in één keer door. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Scibetta is nu in balbezit. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta rent richting de bal. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:15

32e minuut.
Galvão geeft de bal voor. Rednic met een sublieme pass. Golan is nu in balbezit. Golan schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:16

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukhishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:17

35e minuut.
Klungelig pakt Szulej de bal. Szulej speelt de bal door. Rednic probeert de bal aan de voet te houden. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Caça-Rato trapt de bal weg. Przywózki speelt de bal door. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:18

37e minuut.
Sukhishvili onderschept slim de pass. Sukhishvili speelt de bal door. Golan is nu in balbezit. Golan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:19

38e minuut.
do Acre is nu in balbezit. do Acre speelt de bal door. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:20

40e minuut.
Scibetta rent richting de bal. Scibetta met een sublieme pass. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:21

41e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Klungelig pakt Galvão de bal. Golan is nu in balbezit. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:22

43e minuut.
Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki met een sublieme pass. Klungelig pakt Scibetta de bal. Scibetta schiet op doel. Golan probeert de bal aan de voet te houden. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:23

45e minuut.
Sukhishvili speelt de bal door. Przywózki rent richting de bal. Sukhishvili heeft problemen om de bal te vangen. Sukhishvili schiet op doel. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:24

45e minuut.
Corrêa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Pouca Telha 94%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 6%.
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:24

46e minuut.
Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili met een sublieme pass. Golan heeft problemen om de bal te vangen. Golan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:25

47e minuut.
Sukhishvili met een snelle inworp. do Acre speelt de bal door. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:26

48e minuut.
Galvão is nu in balbezit. Galvão geeft de bal voor. Przywózki speelt de bal door. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili speelt de bal door. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Golan rent richting de bal. Golan passt de bal met de wreef. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:27

52e minuut.
Scibetta is nu in balbezit. Scibetta passt de bal in één keer door. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:28

54e minuut.
Sukhishvili kan de bal niet met de borst controleren. Sukhishvili passt de bal zonder na te denken. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta schiet op doel. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:29

56e minuut.
Scibetta rent richting de bal. Sukhishvili speelt de bal door. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:30

59e minuut.
Sukhishvili is nu in balbezit. Sukhishvili passt de bal met de wreef. do Acre probeert naar een medespeler te passen. Golan rent richting de bal. Golan haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sukhishvili neemt de hoekschop. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:31

63e minuut.
Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Golan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:32

64e minuut.
Przywózki passt de bal zonder na te denken. Golan rent richting de bal. Golan met een sublieme pass. Scibetta rent richting de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:33

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukhishvili met de inworp. do Acre speelt de bal door. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sukhishvili heeft problemen om de bal te vangen. Sukhishvili probeert naar een medespeler te passen. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:34

69e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta is nu in balbezit. Golan rent richting de bal. Scibetta rent richting de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato bokst de bal weg. Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golan is nu in balbezit. Golan speelt de bal door. Caça-Rato bokst de bal weg. Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bardelli probeert de bal aan de voet te houden. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta rent richting de bal. Scibetta schiet op doel. De bal raakt de paal. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:35

72e minuut.
Sukhishvili met de inworp. do Acre is nu in balbezit. do Acre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scibetta de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sukhishvili onderschept slim de pass. Sukhishvili geeft de bal voor. Klungelig pakt Galvão de bal. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta schiet op doel. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:36

76e minuut.
do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre passt de bal met de wreef. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:37

78e minuut.
Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scibetta de bal. Scibetta schiet op doel. Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:38

80e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta rent richting de bal. Golan rent richting de bal. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golan rent richting de bal. Golan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:39

81e minuut.
Sukhishvili neemt de hoekschop. Caça-Rato probeert naar een medespeler te passen. Corrêa kopt de bal weg. Daar is do Acre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Acre geeft een hoge lob. Caça-Rato bokst de bal weg. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:40

83e minuut.
Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili speelt de bal door. Scibetta probeert naar een medespeler te passen. Golan is nu in balbezit. Golan draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golan speelt de bal door. Klungelig pakt Scibetta de bal. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:41

84e minuut.
Klungelig pakt Golan de bal. Sukhishvili met een sublieme pass. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Golan passt de bal zonder na te denken. do Acre heeft problemen om de bal te vangen. do Acre speelt de bal door. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili passt de bal in één keer door. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:42

88e minuut.
Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili passt de bal in één keer door. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:43

90e minuut.
Galvão passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sukhishvili neemt de hoekschop. Scibetta maakt een snoekduik en kopt de bal. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:44

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Pouca Telha 94%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 6%.
E.C. Pouca Telha - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:44