Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrense F.C FLaNaLDo F.C.
4-5-1 adap Tactiek DEUS ESPERO
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
42.5 gemiddelde waardering 63
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Tickoo met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. Saramet passt de bal zonder na te denken. Polanco rent richting de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:1

5e minuut.
Kuksa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viana met de inworp. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Polanco passt de bal in één keer door. Remanso rent richting de bal. Remanso geeft de bal voor. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ... Płacheta bokst de bal weg. Ronaldo Jr. onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Tickoo rent richting de bal. Tickoo met een sublieme pass. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Serinyel heeft problemen om de bal te vangen. Tickoo is nu in balbezit. Tickoo geeft een lange en hoge pass. Saramet maakt een snoekduik en kopt de bal. Płacheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:2

18e minuut.
Rossi geeft een hoge lob. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet verovert de bal door een tackle van achteren. Saramet draait met de bal, schiet en ... Płacheta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:3

20e minuut.
D`Agostini geeft de bal voor. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco is nu in balbezit. Polanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Somló kopt de bal weg. Kuksa is nu in balbezit. Remanso begaat een overtreding. Remanso krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Somló geeft een hoge lob. Brauner kopt de bal weg. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi geeft een hoge lob. Saramet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saramet rent richting de bal. Saramet passt de bal met de wreef. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor Pias. Goede buitenspelval van de verdediging. Mandi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 77%, FLaNaLDo F.C. 23%.
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:3

47e minuut.
Mandi rent richting de bal. Tickoo met een sublieme pass. Polanco rent richting de bal. Mandi rent richting de bal. Mandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Somló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanco rent richting de bal. Polanco schiet op doel. Płacheta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:4

49e minuut.
Polanco rent richting de bal. Polanco passt de bal in één keer door. Mandi is nu in balbezit. Mandi draait met de bal, schiet en ... Płacheta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:5

55e minuut.
Rossi onderschept slim de pass. Rossi met een sublieme pass. Mandi is nu in balbezit. Mandi haalt uit met een fantastische trap. Płacheta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:6

58e minuut.
Pias rent richting de bal. Blaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszak geeft de bal voor. Mandi rent richting de bal. Mandi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Viana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remanso rent richting de bal. Remanso geeft een hoge lob. Mandi rent richting de bal. Mandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel geeft de bal voor. Blaszak kopt de bal weg. Polanco rent richting de bal. Polanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:7

85e minuut.
Remanso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossi rent richting de bal. Rossi geeft een lange en hoge pass. Mandi krijgt zijn hoofd ertegen. Płacheta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 78%, FLaNaLDo F.C. 22%.
Torrense F.C - FLaNaLDo F.C. 0:8