Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamilson Idioteca F.C
352 Tactiek Guti532
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
40.9 gemiddelde waardering 56.7
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Unger kan de bal niet met de borst controleren. Mušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušák speelt de bal door. Drugă rent richting de bal. Drugă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bazzan is nu in balbezit. Caro geeft een lange en hoge pass. Alhaus controleert de bal met de borst. Drugă is nu in balbezit. Drugă schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mušák met een snelle inworp. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński geeft een hoge lob. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Mušák is nu in balbezit. Mušák geeft de bal voor. Klungelig pakt Ipaviz de bal. Drugă is nu in balbezit. Drugă draait met de bal, schiet en ... Keller bokst de bal weg.

33e minuut.
Mušák verovert de bal door een tackle van achteren. Mušák speelt de bal door. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamilson - Idioteca F.C 0:1

36e minuut.
Caro onderschept slim de pass. Caro passt de bal met de wreef. Carewicz rent richting de bal. Carewicz geeft de bal voor. Drugă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamilson - Idioteca F.C 0:2

38e minuut.
Carewicz speelt de bal door. Skoczeń geeft een hoge lob. Drugă is nu in balbezit. Drugă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamilson - Idioteca F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamilson 65%, Idioteca F.C 35%.
Flamilson - Idioteca F.C 0:3

48e minuut.
Skoczeń passt de bal zonder na te denken. Daar is Drugă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alhaus rent richting de bal. Drugă onderschept slim de pass. Drugă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamilson - Idioteca F.C 0:4

63e minuut.
Alhaus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bezerra komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Morales passt de bal in één keer door. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco onderschept slim de pass. Velazco geeft een hoge lob. Drugă kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Carewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szemoński geeft een hoge lob. Drugă rent richting de bal. Drugă draait met de bal, schiet en ... Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz geeft een lange en hoge pass. Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń haalt uit met een fantastische trap. Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz probeert naar een medespeler te passen. Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Szemoński geeft de bal voor. Ipaviz heeft problemen om de bal te vangen. Drugă rent richting de bal. Drugă haalt uit met een fantastische trap. Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamilson - Idioteca F.C 0:5

84e minuut.
Velazco passt de bal met de wreef. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Drugă is nu in balbezit. Drugă draait met de bal, schiet en ... Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamilson 66%, Idioteca F.C 34%.
Flamilson - Idioteca F.C 0:5