Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortaleza.EC APAE
433 Tactiek 13) Pra cima 4
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 68.5
solide Schieten uitmuntend
matig Passen uitmuntend
solide Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Boyes probeert naar een medespeler te passen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel probeert naar een medespeler te passen. Bridges heeft problemen om de bal te vangen. Bridges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Khotivari speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak draait met de bal, schiet en ... Kuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 0:1

9e minuut.
Mayer met een sublieme pass. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak passt de bal zonder na te denken. Viherluoto controleert de bal met de borst. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Kuypers bokst de bal weg.

10e minuut.
Dachev geeft een hoge lob. Mayer kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak is nu in balbezit. Ławnicak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kuypers trapt de bal weg. Barasoain kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Kuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 0:2

13e minuut.
Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer speelt de bal door. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 0:3

16e minuut.
Yakin neemt vlug de vrije trap. Khotivari kopt de bal weg. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Khotivari rent richting de bal. Khotivari met een sublieme pass. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 0:4

30e minuut.
Sackmann is nu in balbezit. Słabosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sackmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pagodinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:4

34e minuut.
Ławnicak springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dachev de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khotivari neemt de hoekschop. Viherluoto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Eriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş passt de bal in één keer door. Daar is Khotivari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khotivari geeft de bal voor. Viherluoto maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Khotivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khotivari passt de bal zonder na te denken. Barbosa is nu in balbezit. Dachev is nu in balbezit. Ławnicak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:5

39e minuut.
Norueguês met een sublieme pass. Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak probeert naar een medespeler te passen. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Eriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriş geeft een lange en hoge pass. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:6

44e minuut.
Klungelig pakt Borja de bal. Ławnicak is nu in balbezit. Ławnicak speelt de bal door. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Viherluoto probeert naar een medespeler te passen. Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak met een sublieme pass. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 68%, APAE 32%.
Fortaleza.EC - APAE 1:6

47e minuut.
Mayer rent richting de bal. Ławnicak met een sublieme pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Kuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:7

49e minuut.
Słabosz passt de bal in één keer door. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto probeert naar een medespeler te passen. Ławnicak is nu in balbezit. Ławnicak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dachev heeft problemen om de bal te vangen. Kuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Khotivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khotivari passt de bal in één keer door. Borja is nu in balbezit. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa schiet op doel. Kuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Ławnicak de bal. Ławnicak passt de bal in één keer door. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Kuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:8

59e minuut.
Dachev rent richting de bal. Dachev passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Kuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:9

62e minuut.
Ławnicak kopt de bal weg. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto passt de bal in één keer door. Ławnicak rent richting de bal. Ławnicak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Khotivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khotivari geeft een hoge lob. Viherluoto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mayer kopt de bal weg. Klungelig pakt Borja de bal. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Kuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ławnicak onderschept slim de pass. Ławnicak passt de bal in één keer door. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:10

78e minuut.
Ławnicak met een sublieme pass. Pagodinho onderschept slim de pass. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto schiet op doel. Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:11

80e minuut.
Eriş verovert de bal door een tackle van achteren. Eriş speelt de bal door. Khotivari rent richting de bal. Khotivari geeft een hoge lob. Viherluoto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Borja is nu in balbezit. Ławnicak verovert de bal door een tackle van achteren. Ławnicak passt de bal met de wreef. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap. Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:12

86e minuut.
Khotivari geeft een hoge lob. Barbosa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Borja ... Strafschop! Borja krijgt een gele kaart. Barbosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! De bal raakt de paal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Kuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - APAE 1:13

89e minuut.
Bridges is nu in balbezit. Yakin onderschept slim de pass. Yakin geeft een hoge lob. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Kuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 72%, APAE 28%.
Fortaleza.EC - APAE 1:13